Varma krustader med brie och hjortron

Festligt, lättlagat och gott drinktilltugg är dessa krustader. Fyll krustaderna med mjukost med smak av brie, gratinera i ugnen och toppa därefter de varma krustaderna med hjortronsylt. Servera omgående innan krustaderna hinner mjukna.

Ingredienser
24 portioner
1 förp minikrustader (1 förp motsvarar 24 st)
1 tub mjukost med briesmak (à 250 g)
3/4 dl hjortronsylt
Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Energi162 KJ / 39 kCal
Fett2 g
Salt0.3 g
Kolhydrater3 g
Protein2 g
Kommentarer
Konstig eftersmak som inte gillades. Det är nog bättre med lite äkta brie i isf. Resten av tuben slänger vi.
Sofie
2025-02-24Jättegoda och enkla att göra! Uppskattades mycket av gästerna. Kerstin
Kerstin
2024-12-30Så gott, Annika tog chutney istället för hjortronsylt. Ost på tub, briesmak. Jättegott! 7/9-24.::
Cathrine
2024-09-10