Bjud in till fest
Bjud på mat till många som är god, lätt att laga och ännu enklare att servera.
Vi firar in våren och i nya numret av Buffé får primörer ta plats i både söta och salta rätter. Vi djupdyker i svenskt osthantverk med tillhörande recept och inspirerar med festliga rätterna som räcker till många.
Bjud på mat till många som är god, lätt att laga och ännu enklare att servera.
Buffé har besökt Jürss Mejeri i Sörmland, där familjen ystar ost med alla sinnen.
Det blir en god påsk med nytänkade smaker och ljuvliga desserter.
Här hittar du drömmiga tårtor att bjuda på i påsk.
Vi listar 15 goda primör-recept. Vad sägs om risotto med ramslöksolja?
Vad sägs om klimatsmarta grönärtsfritters, potatispaj och grynsallad?
Svensk fika är lika uppskattat hos boende i Sverige som hos besökande turister.
Här guidar vi i hur du gör en härlig ost- och charkbricka med alla de rätta komponenterna.
Pitabröd med god fyllning passar både en vardagskväll eller till helgens bjudning.
Har det börjat sina på kontot? Här hittar du billiga och goda recept som räddar middagen!
Pannkakstårta och krispig chiliolja – spana in topplistan över mars mest gillade recept!
Smakrika recept som färssalladen Larb, burgare på kycklingfärs och krämiga dan dan-nudlar.
Lager på lager av smarriga pannkakor!
Här är våra recept på den godaste höstmaten värdig en skördefest.
Följ med på en djupdykning i brysselkålens värld.
Här bjuder vi på klassiska cocktails och drinkar som passar cocktailpartyt a la 1920-tal.
Vi har listat rätterna som är ett måste för Thanksgiving och bjuder på fakta om högtiden.