Preppa veckan!

Söndagspreppen

Vill du ligga steget före i matplaneringen och med allt fix som hör till att laga veckans middagar? Här har vi samlat alla våra söndagspreppar som gör det enkelt för dig att preppa veckans mat på söndag.

Artiklar (25)

Söndagspreppen:

Från pasta till pita

Månadens meny bjuder på rätter som bönstroganoff, pastagratäng och köttbullar i pitabröd.

Söndagspreppen:

Mat för kräsna barn

Månadens meny är anpassad för hela barnfamiljen med rätter som mättar både små och stora munnar.

Söndagspreppen!

Somriga smaker

Med lite prepp får du både en god söndagsmiddag och tre måltider för stundande veckan förberedda. Denna gång blir det bland annat paj med lax och rödbetor, rostad potatissallad, och lax carbonara.

Söndagspreppen!

Sydeuropeiska smaker

Preppa för veckans måltider! Denna meny är inspirerad av smaker från sydeuropa och bjuder bland annat på kryddig paella, värmande minestronesoppa och harissa-rostad blomkål.

Söndagspreppen

Veganska recept

En helvegetarisk meny med bland anat pumpacurry, vegetarisk bourguignon och svamptacos.

Söndagspreppen:

Lax på olika sätt

Med lite prepp får du både en god söndagsmiddag och tre måltider för veckan förberedda. Denna vecka står bland annat glasnudelsallad, fiskgryta och kikärtsbiffar på menyn.

Söndagspreppen:

Med kål i fokus

Preppa för veckans måltider! I månadens meny får kålen ta plats och det bjuds på bland annat pasta med grönkålspesto, rostbiff med kålsallad och gräddstuvad pyttipanna.

Söndagspreppen:

Vardagsmat i skördetider

Med lite prepp får du både en god söndagsmiddag och tre måltider för stundande veckan förberedda. Denna gång står bland annat sesamkyckling, bulgur- och halloumibiffar och gnocchigratäng på menyn.

Söndagspreppen!

Orientaliska smaker

Preppa inför veckan! Vi hjälper dig att underlätta vardagsbestyren med Söndagspreppen. Denna meny är inspirerad av orientaliska smaker och bjuder bland annat på små köttfärsbiffar, saffransbulgur och ugnsbakad aubergine med chermoula!