Preppa veckan!

Söndagspreppen

Vill du ligga steget före i matplaneringen och med allt fix som hör till att laga veckans middagar? Här har vi samlat alla våra söndagspreppar som gör det enkelt för dig att preppa veckans mat på söndag.

Artiklar (30)

Söndagspreppen

Veganska recept

En helvegetarisk meny med bland anat pumpacurry, vegetarisk bourguignon och svamptacos.

Söndagspreppen!

Sydeuropeiska smaker

Preppa för veckans måltider! Denna meny är inspirerad av smaker från sydeuropa och bjuder bland annat på kryddig paella, värmande minestronesoppa och harissa-rostad blomkål.

Söndagspreppen:

Mat för kräsna barn

Månadens meny är anpassad för hela barnfamiljen med rätter som mättar både små och stora munnar.

Söndagspreppen:

Lax på olika sätt

Med lite prepp får du både en god söndagsmiddag och tre måltider för veckan förberedda. Denna vecka står bland annat glasnudelsallad, fiskgryta och kikärtsbiffar på menyn.

Söndagspreppen!

Somriga smaker

Med lite prepp får du både en god söndagsmiddag och tre måltider för stundande veckan förberedda. Denna gång blir det bland annat paj med lax och rödbetor, rostad potatissallad, och lax carbonara.

Söndagspreppen:

Vintrig veckomeny med kyckling

Med lite prepp får du både en god söndagsmiddag och tre måltider för veckan förberedda. Denna vecka står bland annat bakad potatis, rotfruktssoppa och shakshuka på menyn!

Söndagspreppen

Från pasta till pita

Månadens meny bjuder på rätter som bönstroganoff, pastagratäng och köttbullar i pitabröd.

Söndagspreppen!

En klimatsmart meny

Preppa för veckans måltider! Denna meny är klimatsmart och består av veganska rätter som mättar hela familjen, från hummus och potatiskakor med kantareller till matvetesallad med bönor och rostade morötter.