Nyfiken på vilka recept som var mest gillade på tidningen Buffés Instagram i november? Med på topplistan finns bakad rotselleri med brynt smör och massor av goda sötsaker som julig äppelkaka och fluffig hallonmousse.
Tips: Följ tidningen Buffé på Instagram
Att ta en tugga av den här ljuvliga hallonmoussen är som att bita i ett sött, rosa och fluffigt moln. Servera moussen med vit choklad som rostas krispig, vispad grädde och färska hallon.
Hallonmousse med rostad vit chokladRotselleri gör sig bäst när den får bakas länge i ugn. I rotsellerins skal sitter massor av smak, så låt det vara kvar och ta bara bort rotfästet. Denna rätt går utmärkt att förbereda dagen innan festen. Skeda över brynt smör som fått smak av lök och vitlök vid servering.
Bakad rotselleri i brynt smörDenna kaka är både en fröjd för ögat och smaklökarna! En saftig kaka med rivet äpple, kardemumma och rosmarin som toppas med en len färskostfrosting med smak av honung. Dekorera kakan med rosmarinkvistar och framstå som ett riktig bakproffs!
Äppelkaka med rosmarin och honungsfrostingMed färdig kladdkaka kan du enkelt göra dessa delikata små kladdkakebollar som är försvinnande goda. Rulla bara bollar av kladdkaka, låt stelna i frysen och doppa sedan i smält, mörk choklad. Strö över salt, nötter, sesamfrön eller valfri topping!
KladdkakebollarI det här receptet har vi kombinerat de två fikafavoriterna mazarin och hallongrotta till en mazarinhallongrotta där en deg med smak av mandelmassa och vanilj får sällskap av söt hallonsylt.
Mazarinhallongrotta