Bild laddas
Smakful jul

Julbak med klassiska och nya smaker

Ett gäng smarriga recept perfekta för julbaket, ja tack! Från söta pepparkakscupcakes och en imponerande saffransgran till julens allra vackraste kladdkaka. Vi bjuder även på ett klassiskt julbröd och snabba tigerkakor för dig som vill baka något enkelt till advent.
Tips! se alla våra recept till julbaket.

Julrecept med klassiska och nya smaker

I dessa recept har vi blandat klassiska och nya smaker för dig att testa. Inspireras och sätt igång med bakandet!

 • Pepparkakscupcakes

  30
  1
  Dessa pepparkakscupcakes med sötsyrlig frosting har en saftig konsistens på grund av filmjölk i smeten. Toppa med frysta lingon och njut av klassiskt juliga smaker till adventsfikat.
  Pepparkakscupcakes
 • Julsaffransgran

  5
  0
  En ståtlig saffransgran med russin och nötter för dig som vill imponera på adventsfikat. Tar lite tid att göra men är det perfekta julbakspysslet för dig som vill baka något annat än vanliga lussebullar!
  Julsaffransgran
 • Julkladdkaka med italiensk maräng

  7
  3
  Håll i dig nu för säsongens godaste julkladdkaka kommer här! Klassiskt kladdig med vit choklad i såväl smet som ganache och med ljuvlig italiensk maräng på toppen. Godare är så här blir det knappast.
  Julkladdkaka med italiensk maräng
 • Julbröd med frukt och nötter

  8
  4
  Ett riktigt gott julbröd med russin, aprikoser, valnötter och hasselnötter – allt som hör vintersäsongens smaker till! Receptet är enkelt att baka och passar såväl vana som ovana bagare.
  Julbröd med frukt och nötter
 • Små tigerkakor med mjölkchoklad

  22
  3
  Enkla småkakor i tigerstil som går fort att göra och blir extra goda med mjölkchoklad i smeten. Det perfekta receptet för stora som små chokladälskare som vill att kakbaket ska gå undan!
  Små tigerkakor med mjölkchoklad

Du kanske också gillar...

Ljuvliga sötsaker

6 goda julbaksrecept

Baka en mjuk pepparkaka på höjden – varvad med brynt smörkräm. Eller brownies extra allt.
Bild laddas