Pepparkakscupcakes

30
1
Pepparkakscupcakes

Dessa pepparkakscupcakes med sötsyrlig frosting har en saftig konsistens på grund av filmjölk i smeten. Toppa med frysta lingon och njut av klassiskt juliga smaker till adventsfikat.

Skriv ut
Pepparkakscupcakes

Ingredienser

12 st
100 g
smör eller margarin
2
ägg
2 1/2 dl
farin- eller strösocker
1 1/2 dl
filmjölk eller gräddfil
1
förp pepparkakskryddor (à 18 g)
1 1/2 tsk
bakpulver
3 1/2 dl
kärnvetemjöl

Frosting

200 g
färskost
2 dl
florsocker
1 msk
rumstempererat smör

Dekorering

frystorkade lingon
frysta lingon

För alla

Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett, filmjölk eller gräddfil och färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut matfett, filmjölk eller gräddfil och färskost mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Recept och bild i samarbete med Kungsörnen.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

30

Kommentar

Hanna

2020-12-29

Jättebra! Muffinsen höll sig saftiga i två-tre dagar utan problem. Jag tog även lite frosting i muffinsen genom att skära ett litet snitt i och sen spritsa i. Toppen!

Testa liknande recept