Pepparkakscupcakes
Dessa pepparkakscupcakes med sötsyrlig frosting har en saftig konsistens på grund av filmjölk i smeten. Toppa med frysta lingon och njut av klassiskt juliga smaker till adventsfikat.
Ingredienser
12 st
100 g smör eller margarin
2 ägg
2 1/2 dl farin- eller strösocker
1 1/2 dl filmjölk eller gräddfil
1 förp pepparkakskryddor (à 18 g)
1 1/2 tsk bakpulver
3 1/2 dl kärnvetemjöl
Frosting
200 g färskost
2 dl florsocker
1 msk rumstempererat smör
Dekorering
frystorkade lingon
frysta lingon
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jättebra! Muffinsen höll sig saftiga i två-tre dagar utan problem. Jag tog även lite frosting i muffinsen genom att skära ett litet snitt i och sen spritsa i. Toppen!
Hanna
2020-12-29