Bild laddas
Musikfesten

Tack för i år!

Nu är musikfesten över för denna gång, vi ses nästa år!

Bild laddas

Inspiration till musikfesten

Plockmat

Fingerfood - våra bästa recept

Finns det något bättre än att äta mat med händerna? Här tipsar vi om olika så kallade finger foods. Shrimp rolls i korvbröd, dirty fries eller varför inte tacopiroger som passar perfekt i handen?
Till recepten
Bild laddas
Glass

Bästa glassrecepten

I väntan på musikfestens resultat: servera glimrande glasskapelser för familjens alla efterrättsälskare. Goda recept med glass från marängsviss och milkshake till friterad banan!
Ta mig dit!
Bild laddas
Musikfest!

Vem är du under musikfesten?

Är du den superexalterade, den som gör det för husfriden eller tycker du att musikfesten är tråkig? Vilken beskrivning passar in på dig?
Frågan är: vem är du?
Bild laddas
Snacks

Popcorn med olika smak

Salta kolapopcorn, spicy BBQ-popcorn eller popcorn som har smaksatts med apelsin, blåbär och hallon. Här tipsar vi om goda smaksatta popcorn.
Slurp, ta mig dit!
Bild laddas
Tacos

Goda tacos till musikfesten

Musikfest och tacos går ihop som guacamole och tacochips. Här tipsar vi om några riktigt goda tacorecept som passar att slaffsa i sig samtidigt som man fäster blicken på tvn.
Vilken ska du laga?
Bild laddas
Maxa myset

Helgsnacks till musikfesten

Festliga, färgglada och otroligt goda snacks som ger dig bästa förutsättningaran för en myskväll i världsklass. Låt musikfesten börja!
Ta mig till snacksen
Bild laddas
Fiesta

Duka upp för tacofest!

Ingen musikfest utan en dignande tacobuffé! Här är tacorecepten och tillbehören som kammar hem högsta poäng hos såväl stora som små musik- och tacoälskare.
Till tacorecepten
Bild laddas
Tacopaj

Tacopaj

Tacopaj är den perfekta rätten för vardag, helg eller fest. Här har vi samlat våra godaste recept på tacopaj, från klassisk till vegetarisk tacopaj och varianter med kyckling.
7 recept på tacopaj
Bild laddas
Drinkar

Festliga drinkar

Glammiga cocktails och färgsprakande bål perfekta till musikfesten: här är festdryckerna som släcker törsten när finalnerverna kickar in!
4 otroligt goda drinkar
Bild laddas

Mat som passar till musikfesten