Hoppa till sidans innehåll

Tacopaj är den perfekta rätten för vardag, helg eller fest. Här har vi samlat våra godaste recept på tacopaj, från klassisk till vegetarisk tacopaj och varianter med kyckling.

Tips: Här hittar du fler tacorecept!

 • Enkel tacopaj

  Enkel tacopaj

  Har du tacorester över hemma? Perfekt, gör en härligt ostig tacopaj som med färdig pajdeg går supersnabbt att svänga ihop! Blev det dessutom nachochips och färska grönsaker kvar? Toppa gärna pajen med smulade chips och servera med sallad.

  - Enkel tacopaj

  Spara

 • Tacopaj med tortillachips

  Tacopaj med tortillachips

  Kvällens middag kommer att glädja och mätta både stora och små – en smarrig tacopaj med blandfärs, små gyllene majskorn, ett täcke med crème fraiche och riven ost som gräddas i ugnen till perfektion. Pricken över i:et är de krispiga tortillachipsen som både tillför smak och textur. Servera med gurktärningar och njut!

  - Tacopaj med tortillachips

  Spara

 • Kycklingtacopaj med rostad majs- avokado- och jalapeñosalsa

  Kycklingtacopaj med rostad majs- avokado- och jalapeñosalsa

  Tacopaj är en riktig klassiker saknar du ett får du här ett recept på en modern version med kyckling. Tacokycklingpajen görs med färdig pajdeg, kycklingfärs och taco kryddmix. Med kryddan får pajen snabbt den rätta tacosmaken. Salsan med avokado, jalapeño, majs och salladslök lagar du enkelt medan tacopajen gräddas i ugnen.

  - Kycklingtacopaj med rostad majs- avokado- och jalapeñosalsa

  Spara

 • Enkel vegansk tacopaj

  Enkel vegansk tacopaj

  En klassisk vegansk tacopaj med sojafärs och majs som får sina smaker av spiskummin, koriander och växtbaserad smaksatt fraiche. Passar perfekt både till fredagsmyset och till vardags.

  - Enkel vegansk tacopaj

  Spara

 • Tacopaj med majs och gräddfil

  Tacopaj med majs och gräddfil

  Fredagen är räddad! Här har du en krispig tacopaj med majs och gräddfil som nog går hem både hos stora och små. Stek tacoköttfärsen och blanda med morötter, pastasås och majs innan du fyller det förgräddade pajskalet och strör över ost. Servera med gräddfil och krispig isbergssallad.

  - Tacopaj med majs och gräddfil

  Spara

 • Tacopaj med kyckling, jalapeño och mangold

  Tacopaj med kyckling, jalapeño och mangold

  Den här tacopajen med kycklingfärs får lite skjuts i smaken med het jalapeño. Tillsätt efter smak och humör i den här i övrigt milda tacogratängen som du fyller i färdiga tacobåtar. Efter en vända in i ugnen så kan du servera gyllengula tacobåtar med en grönskande sallad.

  - Tacopaj med kyckling, jalapeño och mangold

  Spara

 • Tacopaj med medelhavsgrönsaker och majs

  Tacopaj med medelhavsgrönsaker och majs

  Tacopaj är gott till vardags och uppskattat av barnen! Här en annorlunda variant fylld med rostade grönsaker, majs och ost, kryddad med tacokrydda. Med färdig pajdeg blir pajen klar på ett kick. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

  - Tacopaj med medelhavsgrönsaker och majs

  Spara