Ta vanliga potatischips och på dem ringlar du ostkräm med cheddarost och jalapeños som en god variant på dipp. Toppa med rödlök och gräslök för extra smak.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt ut vetemjöl mot majsstärkelse.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och mjölk.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Såsen blev för stark för mig med jalapenos, så jag petade bort dem. Annars jättegod sås både till chips, pommes och hamburgare. Jag gillar inte när chips eller pommes blir mjuka, så jag dippar istället.
Ann
2023-02-26Gott men lite för geggigt…..
Christina
2022-02-21Jättegott, men chipsen som fick cheddarkrämen på sig blev tyvärr soggiga och mjuka så fick kasta en del. Det kan dock bero på att jag hoftade med måtten, får göra ett nytt försök med noggrannare mått
Hanna
2022-02-19