Tomatsalsa

28
4
Tomatsalsa

Med detta smarriga recept på tomatsalsa så kan du göra din helt egna salsa på bara några minuter! Rör ihop ingredienserna till din heta salsa med lite syrlig ton och duka fram den tillsammans med till exempel nachochips eller kött.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006

Tomatsalsa

Ingredienser

8 portioner
4 tomater
2 röda chilifrukter t ex spansk peppar
1 msk färsk oregano
1 - 2 vitlöksklyftor
2 tsk malen spiskummin
2 tsk pressad limejuice
1 msk äppelcidervinäger
1/2 tsk salt
1/2 tsk nymalen svartpeppar
2 msk färsk koriander
2 msk olivolja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Den här tomatsalsan är läcker till det mesta men är kanske allra godast att dippa nachos i och till chilibiff.

Vad tyckte du om receptet?

28

Kommentarer

Redaktionen

2017-05-23

Hej! Kanske 3-4 dagar i kylskåp, men smaka gärna av innan servering för säkerhets skull. Lycka till! Hälsningar Michelle

Nicita

2017-05-22

Hej, hur länge håller den i kylen?

Rauni

2016-03-06

Låter gott!

Näringsvärde per portion

Energi 169 KJ / 41 kCal
Fett 3 g
Salt 0.5 g
Kolhydrater 2 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept