Tomatsalsa
Med detta smarriga recept på tomatsalsa så kan du göra din helt egna salsa på bara några minuter! Rör ihop ingredienserna till din heta salsa med lite syrlig ton och duka fram den tillsammans med till exempel nachochips eller kött.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2006
Ingredienser
8 portioner
4 tomater
2 röda chilifrukter t ex spansk peppar
1 msk färsk oregano
1 - 2 vitlöksklyftor
2 tsk malen spiskummin
2 tsk pressad limejuice
1 msk äppelcidervinäger
1/2 tsk salt
1/2 tsk nymalen svartpeppar
2 msk färsk koriander
2 msk olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi169 KJ / 41 kCal
Fett3 g
Salt0.5 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g
Kommentarer
Hur gör jag för att kunna förlänga hållbarheten? Atamon ??? Funkar det i allt eller?
Lena
2024-08-05Hej Lena! Tyvärr har jag inget bra svar till dig. Du får nog läsa på Atamon förpackningen om det finns begränsningar i användningsområde. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2024-08-08Hej! Kanske 3-4 dagar i kylskåp, men smaka gärna av innan servering för säkerhets skull. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-05-23Hej, hur länge håller den i kylen?
Nicita
2017-05-22