Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Rosa bandet

Rosa veckomeny

v.43

Vill du göra en insats för Rosa bandet? Du kan göra skillnad bara genom att välja råvaror som är speciellt framtagna utifrån våra rosa varor. Den här veckan har vi tre middagar och en supersmarrig efterrätt.

Elin Nordström

 • Zucchinifritters med fetaost

  Zucchinifritters med fetaost

  Krispiga fritters kan innehålla det mesta men ett säkert kort är rivna grönsaker och fetaost. Här får zucchinin huvudrollen i stekpannan, men med gott sällskap av ett gäng hackade örter. Servera de små plättarna varma och tillsammans med en tomatsallad.

  Zucchinifritters med fetaost

 • Brysselkålsribollita

  Brysselkålsribollita

  En ribollita är egentligen en toscansk soppa där man tagit tillvara på gårdagens grönsaksrester och kokar ihop dem. Basen i denna rätt är selleri, morot, lök och vita bönor men här lägger vi dessutom till den c-vitaminrika brysselkålen i grytan. Servera med ett gott bröd.

  Brysselkålsribollita

 • Masalaklubbor med blomkålsris

  Masalaklubbor med blomkålsris

  Indisk hetta bjuder denna kalorisnåla vardagsrätt på. Med garam masala får du den rätta smaken på kycklingklubborna som serveras tillsammans med ett snabblagat blomkålsris. Lime, spenat och pistaschnötter ger riset en orientalisk twist som garanterat väcker smaklökarna till liv.

  Masalaklubbor med blomkålsris

 • Ugnsbakade nektariner med hallon och mandel

  Ugnsbakade nektariner med hallon och mandel

  Att äta efterrätt är minst lika trevligt till vardags, men då får man kanske trolla med frukt och bär för att hålla sig på den hälsosamma sidan. Två favoriter i ugn är nektariner och hallon, sötman kommer fram och förhöjs med en aning socker. Servera med en klick yoghurt.

  Ugnsbakade nektariner med hallon och mandel

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer