Ugnsbakad torsk som serveras med en enkel potatissallad gjord av babyspenat, tomater och dill. Till detta rör du ihop en enkel, men god, sås på färdig hollandaisesås och kräftstjärtar. Enkelt, gott och lite lyxigt!
Kontrollera noga innehållet i hollandaisesåsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Stämmer det med 125 grader? Känns som en låg temperatur.
Lene
2023-01-16Hej Lene! Tack för din fråga. Den låga temperaturen är en mer skonsam tillagning och gör fisken saftigare. Hoppas du gillar rätten. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2023-01-17ska hollandaise såsen värmas innan kräftstjärtarna ska i
Diana
2022-10-27Hej Diana! Nej, det behöver du inte, du serverar såsen kall. 😊 Hälsningar Elina
Redaktionen
2022-10-28