Bild laddas
Dippvänligt!

Veganska röror och dippsåser

Vare sig du dippar, doppar eller dränker så lyfter röror och dippsåser det mesta. Ta en kik på våra veganska varianter, du kommer garanterat hitta någon som faller dig i smaken!

 1. 1. Grön chilidipp

  1
  1

  Röran med grön chilli som inte lämnar någon oberörd. Här är en magisk kombination av hetta, sötma, syra och salt som kommer få smaklökarna att spraka!

  Grön chilidipp
 2. 2. Aubergineröra 

  37
  8
  En klassisk röra från Mellanösterns kök. Aubergine bakas mjuk i ugn innan den mixas och kryddas till en len röra tillsammans med vitlök, olivolja, färskpressad citronjuice och sesampaste.
  Aubergineröra 
 3. 3. Kall dragoncréme

  1
  1

  Dragoncrémen som är ljuv, ljuvligare, ljuvligast. Dipp, sås eller röra, kalla det vad du vill - utsökt var namnet!

  Kall dragoncréme
 4. 4. Morotsdipp med chili, ingefära, kokos och jordnötter

  0
  0
  Med en rostad morotsdip får vi in lite mer grönsaker i fredagsmyset. Gör morotsdippen med chili, ingefära, kokos och jordnötter. Rosta morötterna en stund i ugnen och mixa till en alldeles underbar orange söt-stark-nötig morotsdip som passar utmärkt att dippa t ex friterat rispapper eller chips i.
  Morotsdipp med chili, ingefära, kokos och jordnötter
 5. 5. Kimchidipp

  4
  0

  Med havrebaserad fraiche, tahini, kimchi och ingefära blir denna dipp en ny favorit. Ett måste för alla kimchiälskare!

  Kimchidipp
 6. 6. Vit böncrème

  13
  2
  En riktigt enkel, krämig och fräsch bönröra på vita bönor som mixas med olja, citron, mynta, salt och peppar. Lite som en italiensk version av hummus! Den goda böncrèmen är klar på nolltid, och ett perfekt tillbehör till det mesta.
  Vit böncrème
 7. 7. Tomatspread

  12
  3
  Ett veganskt spread med härlig umami och sälta, gjord på soltorkade tomater, olja och frön eller nötter. Du kan använda det du har hemma – som t.ex. solroskärnor, pinjenötter, valnötter. Perfekt som smörgåspålägg, topping på snittar eller dipp!
  Tomatspread