Servera ugnsbakad lax med smakrik mangosalsa och basmatiris som doftar och smakar extra mycket kokos, när det kokas i kokosmjölk. Salsan görs av färsk mango, rödlök, tomater och en kruka koriander för att få till den rätta smaken.
Kontrollera noga innehållet i buljongen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt yoghurt mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat exkl serveringsförslag.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott!
Linda
2023-04-30Så gott att man kan bjuda gäster, sa min sambo. Eftersom vi bara är två kokte jag riset bara i kokosmjölk. Blev krämigt och förmodligen fler kalorier.
Mona
2023-01-03