Fixa enkla och goda tilltugg till glöggminglet. Vi tipsar om goda och fräscha toppings som passar perfekt på ett gott knäckebröd.

Artikel i samarbete med Wasa Text: Lisa Heino

Enkla tilltugg till glögg

 • Fikon och ädelost i en ljuv kombination

  Fikon blir underbart goda när de får gotta till sig i ugnen tillsammans med lite honung, flingsalt och rosmarin. Servera ugnsbakade fikon tillsammans med ädelost på delikatessknäcke för ljuvliga små munsbitar som passar utmärkt till glögg.

  › Delikatessknäcke med ädelost och ugnsbakade fikon

 • Smakrik russinchutney och cheddar

  Russinchutney med äpple, lök, vitlök, chili och sötmandel är ett smakrikt och ett trevligt inslag på glöggfikat. Perfekt på kanelknäcke med en god cheddarost.

  › Kanelknäcke med cheddarost, russin & mandelchutney

 • Lyxigt med löjrom

  Lyxigt goda snittar till alla festliga tillfällen! Toppa sesam gourmetknäcke med gräddfil, löjrom och finstrimlad gräslök. Superenkelt och snabbt att svänga ihop.

  › Sesamknäcke med löjrom, gräddfil och gräslök

 • Ädelost och glöggkokt lök

  Glöggkokt lök är superenkelt att laga och ett lyxigt tillbehör att plocka fram när det är dags för glöggmingel. Servera tillsammans med ädelost och müsli gourmetknäcke.

  › Gourmetknäcke med ädelost och glöggkokt lök

 • Inte så söta pepparkakssnittar

  Ett mindre sött alternativ till pepparkakor med ädelost är de här smarriga snittarna gjorda på pepparkaksknäcke. Toppa med en röra av syrligt äpple, ädelost, crème fraiche och rostade mandelspån.

  › Pepparkaksknäcke med syrlig ost- och äppelröra