Delikatessknäcke med ädelost och ugnsbakat fikon

0
0
Delikatessknäcke med ädelost och ugnsbakat fikon

Fikon blir underbart goda när de får gotta till sig i ugnen tillsammans med lite honung, flingsalt och rosmarin. Servera ugnsbakade fikon tillsammans med ädelost på delikatessknäcke för ljuvliga små munsbitar som passar utmärkt till glögg.

Delikatessknäcke med ädelost och ugnsbakat fikon

Ingredienser

8 portioner
2 färska fikon
1 tsk finhackad rosmarin
ca 1 tsk flingsalt
1/2 tsk flytande honung

Till servering

200 g ädelost
ca 8 skivor knäckebröd (gärna delikatessknäckebröd)

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.

Recept och bild i samarbete med Wasabröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer