Gourmetknäcke med ädelost och glöggkokt lök

2
0
Gourmetknäcke med ädelost och glöggkokt lök

Glöggkokt lök är superenkelt att laga och ett lyxigt tillbehör att plocka fram när det är dags för glöggmingel. Servera gärna tillsammans med ädelost och müsli gourmetknäcke eller gör färdiga snittar i önskad storlek.

Skriv ut
Gourmetknäcke med ädelost och glöggkokt lök

Ingredienser

8 portioner
2 - 3
rödlökar (2-3 rödlökar motsvarar ca 250 g)
1 dl
glögg (gärna lätt vinglögg 2,2 %)
1 msk
balsamvinäger

Till servering

8
knäckebrödskivor (gärna müsli gourmetknäcke)
300 g
ädelost

För alla

Fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.

Recept och bild i samarbete med Wasabröd.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept