Rostade grönsaker
Grundrecept på rostade grönsaker i ugn. Här har vi fyllt plåten med auberginer, zucchini och röda paprikor, men grönsakerna kan varieras i oändlighet. Perfekt som tillbehör, som grund till en härlig sallad eller som bas i en mustig gryta.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018
Ingredienser
8 portioner
2 auberginer (à 300 g)
2 zucchini (à 300 g)
2 röda paprikor
1/2 dl olivolja
1 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkproten och ägg.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi164 KJ / 39 kCal
Fett3 g
Salt0.44 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g
Kommentarer
Tog längre tid än 15 min Och fick inte direkt plats på plåten
Alexandra
2019-06-12Finns detta verkligen i Buffé nr 5??
Marianne
2018-10-23Hejsan! Nix, fick ej plats så bara en rekommendation i tidningen om att ni hittar receptet här. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2018-10-24