Rostade grönsaker

3
2
Rostade grönsaker

Grundrecept på rostade grönsaker i ugn. Här har vi fyllt plåten med auberginer, zucchini och röda paprikor, men grönsakerna kan varieras i oändlighet. Perfekt som tillbehör, som grund till en härlig sallad eller som bas i en mustig gryta.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Rostade grönsaker

Ingredienser

8 portioner
2
auberginer (à 300 g)
2
zucchini (à 300 g)
2
röda paprikor
1/2 dl
olivolja
1 tsk
salt
1/2 tsk
svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkproten och ägg.

 

Gör så här

Detta recept är en del i Söndagspreppen ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Alexandra

2019-06-12

Tog längre tid än 15 min Och fick inte direkt plats på plåten

Marianne

2018-10-23

Finns detta verkligen i Buffé nr 5??

Redaktionen ICAse

2018-10-24

Hejsan! Nix, fick ej plats så bara en rekommendation i tidningen om att ni hittar receptet här. Hälsningar Michelle

Näringsvärde per portion

Energi 164 KJ / 39 kCal
Fett 3 g
Salt 0.44 g
Kolhydrater 2 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept