Tomatsås, ugnsrostade grönsaker och vita bönor är grunden i den här smakrika och mättande bönstroganoffen som passar perfekt när du snabbt vill ha middagen på bordet. Smaksätt med dijonsenap och hackad färsk persilja och servera med ris.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018
Kontrollera noga innehållet i tomatsåsen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche eller matlagningsgrädde.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche eller matlagningsgrädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsberäkningen är exkl. sallad.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Såå gott! Hela familjen älskade de :D
Erika
2020-06-02Det var so gott! Tack för dina recept
Svetlana
2020-03-04Ser så enkelt ut, men blev så gott att jag inte kunde sluta äta.
Anna
2019-04-26