Pintxos med grönsaker och manchego
Varva ett snyggt torn med aubergine, zucchini och grillad paprika på rostad baguette. Spanska osten manchego är mild men smakrik och passar fint att gratinera dessa pintxos med. Läckra tilltugg!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013
Ingredienser
8 portioner
8 skivor baguette
1/2 rödlök
8 skivor aubergine
8 skivor zucchini
2 msk olivolja
2 krm salt
1/2 krm peppar
1 burk grillad röd och gul paprika (à 290 g)
8 skivor manchegoost (à ca 20 g)
8 tandpetare
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi475 KJ / 113 kCal
Fett5 g
Salt0.96 g
Kolhydrater13 g
Protein4 g
Kommentar
Mums! Serverades tillsammans med kokt Majskolv och en varsin kokt kronärtskocka med citron och smält smör.
Therese
2019-05-13