Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja

5
0
Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja

Grillade grönsaker – auebrgine, zucchini och paprika – i en marinad av vinägrett smaksatt med tomat, salladslök och kapris. Gott till grillad kalkonschnitzel eller annat grillat kött. Gärna med mjäll, nykokt färskpotatis.

Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja

Ingredienser

6 portioner
1 aubergine
salt
2 zucchini
2 röda paprikor
3 msk olivolja

Dressing

2 tomater
4 salladslökar
2 msk rödvinsvinäger
1 dl olivolja
2 msk kapris
salt och svartpeppar

Till servering

kalkonschnitzel
färskpotatis

För alla

Grönsaksrätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2104 KJ / 504 kCal
Fett 249 g
Kolhydrater 330 g
Protein 330 g
Läs mer om näringsvärden