Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja

Grillade grönsaker – auebrgine, zucchini och paprika – i en marinad av vinägrett smaksatt med tomat, salladslök och kapris. Gott till grillad kalkonschnitzel eller annat grillat kött. Gärna med mjäll, nykokt färskpotatis.

Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja

Ingredienser

6 portioner
1   aubergine
salt
2   zucchini
2   röda paprikor
3 msk  olivolja

Dressing

2   tomater
4   salladslökar
2 msk  rödvinsvinäger
1 dl  olivolja
2 msk  kapris
salt och svartpeppar

Till servering

kalkonschnitzel
färskpotatis

För alla

Grönsaksrätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2104 KJ / 504 kCal
Fett24.9 g
Kolhydrater33 g
Protein33 g

Testa liknande recept

Aubergine med kapris
Betyg 2.8 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad rostas och sallad på couscous och Santoreggia
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Grillad aubergine med vitlökssmak
Betyg 3.2 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga