Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
0
Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja

Grillade grönsaker – auebrgine, zucchini och paprika – i en marinad av vinägrett smaksatt med tomat, salladslök och kapris. Gott till grillad kalkonschnitzel eller annat grillat kött. Gärna med mjäll, nykokt färskpotatis.

Grillade, marinerade grönsaker med kapris och olivolja

Ingredienser

6 portioner
1 aubergine
salt
2 zucchini
2 röda paprikor
3 msk olivolja

Dressing

2 tomater
4 salladslökar
2 msk rödvinsvinäger
1 dl olivolja
2 msk kapris
salt
svartpeppar

Till servering

kalkonschnitzel
färskpotatis

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2104 KJ / 504 kCal
Fett24.9 g
Kolhydrater33 g
Protein33 g

Testa liknande recept

Aubergine med kapris
Betyg 2.8 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad rostas och sallad på couscous och Santoreggia
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Potatissallad på grillen
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad bratwurst med snabbsyrad sommarkål
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga