Inlagd aubergine
Aubergine är en tacksam grönsak som kan användas på många olika sätt och du kan bland annat gör inläggningar med aubergine. Inlagd aubergine passar bra till både kött, fågel och vegetarisk rätter och har lång hållbarhet. Receptförslag hittar du här.
Recept Visar 6 stycken(6)
- Nyheter
- Bäst betyg
- Relevans
- Klimatpåverkan
Krämig auberginesill med basilika och dill
Betyg 4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer2
Receptet tar Över 60 min att tillagaÖver 60 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Vegansk skärgårdssill av aubergine
Betyg 4.6 av 5.4747 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer14
Receptet tar Under 30 min att tillagaUnder 30 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Vegansk inlagd sill av aubergine
Betyg 4.5 av 5.7676 personer har röstat
Receptet har 18 kommentarer18
Receptet tar Över 60 min att tillagaÖver 60 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Krämig auberginesill med örter och pepparrot
Betyg 4.1 av 5.1414 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Över 60 min att tillagaÖver 60 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Vegetarisk kräftströmming
Betyg 3.3 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Under 60 min att tillagaUnder 60 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel
Inlagda auberginer
Betyg 3 av 5.1313 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer0
Receptet tar Under 30 min att tillagaUnder 30 min
Receptet har Medel svårighetsgradMedel