Rostade grönsaker

Grundrecept på rostade grönsaker i ugn. Här har vi fyllt plåten med auberginer, zucchini och röda paprikor, men grönsakerna kan varieras i oändlighet. Perfekt som tillbehör, som grund till en härlig sallad eller som bas i en mustig gryta.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2018

Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi164 KJ / 39 kCal
Fett3 g
Salt0.44 g
Kolhydrater2 g
Protein1 g
Kommentarer
4 stGott även i Wok på grillen. Passar bra till lammkotletter
Igor
Får verkligen inte plats på en plåt, fyller två plåtar. Nu hade jag bara bakplåtspapper till en plåt kvar så detta var riktigt irriterande. Vänligen uppdatera receptet!
Cornelia
Tog längre tid än 15 min Och fick inte direkt plats på plåten
Alexandra