Hoppa till sidans innehåll

ICA Basic är det billigaste sortimentet bland våra egna ICA-varor. Självklart lever alla Basic-produkter upp till våra högt ställda ICA-krav, men tack vare enkla förpackningar, stora volymer och en kvalitet som räcker gott för vardagen kan vi hålla priset nere. Fiffigt va?

Handla ICA Basic på nätet

ICA Basic har fått en ny design som vi hoppas att ni ska tycka om.

För ett tag sedan frågade vi våra kunder vad ni ville förändra med ICA Basic och fick veta att ni önskar en ny design där det tydligare framgår vad man kan förvänta sig av en ICA Basic-produkt rent kvalitetsmässigt: varför och hur är dessa produkter billigare och vad har produkterna för ursprung?

Vi valde att ta med er i designutvecklingen och med hjälp av era kloka inspel har nu ICA Basic fått en ny design. Vi hoppas att det blev så bra som ni hoppats.

 • ICA Basic hallon

  ICA Basic hallon

  ICA Basic hallon är en av våra mest uppskattade produkter med ett högt innehåll av C-vitamin och de passar utmärkt för att exempelvis koka sylt, baka paj eller saft. Hallonen har något större variation i storlek och färg och förpackas i påse (istället för ask) vilket gör att vi kan hålla priset nere.

 • ICA Basic krossade tomater

  ICA Basic krossade tomater

  ICA Basics krossade tomater har lite större variation i storleken på tomatkrosset och något tunnare konsistens, men funkar riktigt bra i en mustig tomatsås eller lasagne.

 • ICA Basic mozzarella

  ICA Basic mozzarella

  ICA Basic Mozzarella är en riktigt prisvärd storsäljare. Den krämiga, milda osten är gjord på komjölk och passar lika bra i salladen, på pizzan eller som tilltugg. Blanda mozzarella med mogna tomater, olivolja och basilikablad och strö lite flingsalt över så har du en busenkel och god förrätt. Den är billigare tack vare stora inköp och en enklare förpackning.

 • ICA Basic majskorn

  ICA Basic majskorn

  Våra majskorn varierar lite i storleken men gör sig utmärkt till färsen, grytan eller salladen mitt i veckan. Eller varför inte testa att rosta den och göra en majsröra till fredagstacon nästa gång?

 • ICA Basic bryggmalt kaffe

  ICA Basic bryggmalt kaffe

  Vårt billigaste bryggkaffe är gjort på Robustabönor, givetvis är det UTZ-certifierat. Det garanterar en ansvarsfull produktion som tar hänsyn till arbetare och miljö. Du kan själv spåra ursprunget för varenda paket du köper.

 • ICA Basic Edamer

  ICA Basic Edamer

  ICA Basic Edamer är en mild ost som passar utmärkt på smörgåsen, på pizzan eller gratängen. Den finns både som bit om ca 850g och som färdigskivad i storlekarna 400g och 1000g för den som gillar enkelt och bekvämt!

Handla Basic

 • Handla i butik

  Handla i butik

  Alla ICA-butiker har olika sortiment eftersom varje handlare är egen företagare. Saknar du något i din butik? Prata med personalen.

  Hitta din butik

 • Handla på nätet

  Handla på nätet

  Vill du helst handla dina varor på nätet? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

  Handla Basic på nätet

ICA stoppar försäljning av barnkläder från Ronald A/S pga kvalitetsbrist som kan orsaka kvävning. Läs mer