ICA i samarbete med Apotek Hjärtat

I samarbete med Apotek Hjärtat har vi tagit fram ett helt sortiment av egenvårdsprodukter för hela kroppen. Varje ingrediens är noga utvald och sammansatt utifrån Apotek Hjärtats farmaceutiska kompetens och erfarenhet. Sortimentet innehåller mängder av produkter såsom kosttillskott, sår- hud- mun- och solvård. De vårdar hud, kropp och knopp på bästa sätt.

Bild laddas

Ekologiskt certifierade artiklar inom kroppsvård

ICA i samarbete med Apotek Hjärtat EKO innehåller vårdande och återfuktande Aloe vera, därutöver ingår även Kamomill i hudvården. Hudvården har tillverkats i hjärtat av Dalarna och är utvecklad med stor omsorg. Rena produkter med ekologiskt certifierade ingredienser. Självklart har vi även tillämpat Apotek Hjärtats högre krav på hypoallergena parfymer i den parfymerade delen. Större delen av hudvården är oparfymerad och tillverkad i Sverige. Naturliga och ekologiskt certifierade produkter.

Kika på delar av sortimentet

Bild laddas

Kosttillskott

Det här är en helt ny serie med kosttillskott – såsom vitaminer, mineraler och antioxidanter. Produkter som är hälsosamma och välgörande för insidan. Till exempel har vi D-vitamin som kan vara bra att ha när vi inte är lika bortskämda med soltimmar här i Sverige.
 

Bild laddas

Sårvård

Plåster och annan sårvård behövs i varje hem. För i våra liv möter vi ständigt små hinder – till exempel skrubbade knän och stukade fötter – som kanske inte är så stora men som kan leda till tårar, skrik och smärta. Tillsammans med Apotek Hjärtat kan vi kanske inte hindra att det händer men i alla fall mildra konsekvenserna.
 

Bild laddas

Hudvård

Huden är ditt yttersta skydd mot allt som livet utsätter dig för. Såsom ett långt skönt bad, disken efter släktmiddagen, en fotbollsmatch i ösregn eller torra dagar i solen. Därför är våra salvor, tvålar, lotions och annat så bra, för de vårdar din hud och bygger på samma gång upp ditt eget skydd.
 

Bild laddas

Solvård

Vi har solvårdsprodukter som sträcker sig från spf 6 till spf 50. De finns både som lotion och spray och samtliga är vattenresistenta. ICA Hjärtat har också en after sun lotion, som svalkar och återfuktar utan att kladda.

Handla produkterna

Handla i butik

Alla ICA-butiker har olika sortiment eftersom varje handlare är egna företagare. Saknar du något i din butik? Prata med personalen.

Hitta din butik

Handla på nätet

Vill du helst handla dina varor på nätet? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

Handla på nätet