Hoppa till sidans innehåll

I samarbete med Apotek Hjärtat har vi tagit fram en helt ekologisk certifierad kroppsvårdsserie som består av 16 ekologiskt certifierade ansikts-, kropps- och hårvårdsprodukter med vårdande Aloe Vera och Kamomill. Produkterna är framtagna och producerade i Sverige med omsorg om både din hud och vår miljö.

Serien utökas med ekologiskt certifierade artiklar inom kroppsvård

ICA i samarbete med Apotek Hjärtat EKO innehåller vårdande och återfuktande Aloe vera, därutöver ingår även Kamomill i hudvården. Hudvården har tillverkats i hjärtat av Dalarna och är utvecklad med stor omsorg. Rena produkter med ekologiskt certifierade ingredienser. Självklart har vi även tillämpat Apotek Hjärtats högre krav på hypoallergena parfymer i den parfymerade delen. Större delen av hudvården är oparfymerad och tillverkad i Sverige. Naturliga och ekologiskt certifierade produkter.

Ytterligare nya produkter i samarbete med Apotek Hjärtat

Produkterna under vårt samarbetsvarumärke innehåller mindre miljöskadliga och allergena ämnen. Man skulle kunna säga att de bara innehåller så snälla ingredienser som möjligt. De vårdar hud, kropp och knopp – på bästa sätt. Det går Apotek Hjärtat i god för. Varje ingrediens är noga utvald och sammansatt utifrån Apotek Hjärtats farmaceutiska kompetens och erfarenhet. 

Sortimentet innehåller mängder av produkter som gör dig rustad för livet, såsom kosttillskott samt sår-, hud- och solvård. Och du hittar dem självklart bara på ICA.

Kika på delar av sortimentet

 • Kosttillskott

  Kosttillskott

  Det här är en helt ny serie med kosttillskott – såsom vitaminer, mineraler och antioxidanter. Produkter som är hälsosamma och välgörande för insidan. Till exempel har vi D-vitamin som kan vara bra att ha när vi inte är lika bortskämda med soltimmar här i Sverige.

 • Sårvård

  Sårvård

  Plåster och annan sårvård behövs i varje hem. För i våra liv möter vi ständigt små hinder – till exempel skrubbade knän och stukade fötter – som kanske inte är så stora men som kan leda till tårar, skrik och smärta. Tillsammans med Apotek Hjärtat kan vi kanske inte hindra att det händer men i alla fall mildra konsekvenserna.

 • Hudvård

  Hudvård

  Huden är ditt yttersta skydd mot allt som livet utsätter dig för. Såsom ett långt skönt bad, disken efter släktmiddagen, en fotbollsmatch i ösregn eller torra dagar i solen. Därför är våra salvor, tvålar, lotions och annat så bra, för de vårdar din hud och bygger på samma gång upp ditt eget skydd.

 • ICA Hjärtat solvård

  ICA Hjärtat solvård

  Vi har solvårdsprodukter som sträcker sig från spf 6 till spf 50. De finns både som lotion och spray och samtliga är vattenresistenta. ICA Hjärtat har också en after sun lotion, som svalkar och återfuktar utan att kladda.

Handla produkterna

 • Handla i butik

  Handla i butik

  Alla ICA-butiker har olika sortiment eftersom varje handlare är egna företagare. Saknar du något i din butik? Prata med personalen.

  Hitta din butik

 • Handla på nätet

  Handla på nätet

  Vill du helst handla dina varor på nätet? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

  Handla på nätet

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer