ICA i samarbete med Apotek Hjärtat

Vår serie egenvårds-produkter har tagits fram med Apotek Hjärtat och är milda och vårdande för utsidan elelr hälsosamma och välgörande för insidan.

Förpackningar från kroppsvårdserien

I samarbete med Apotek Hjärtat erbjuder vi en serie för hälsa i vardagen. Ett brett sortiment av vårdande produkter, som ofta är baserade på farmaceutisk kompetens. Produkterna är extra skonsamma, ofta parfymfria eller med milda snälla dofter. Gjorda på väl utvalda och sammansatta ingredienser för att våra hud, kropp och knopp på bästa sätt - det går Apotek Hjärtat i god för. 

Tänk vad smidigt att kunna fylla på familjeapoteket när du ändå är i matbutiken. Ett vårdande val, för att du och din omgivning ska må bra - för en god morgondag.

Kika på delar av sortimentet

Burk med kosttillskott för hela familjen

Kosttillskott

Det här är en helt ny serie med kosttillskott – såsom vitaminer, mineraler och antioxidanter. Produkter som är hälsosamma och välgörande för insidan. Till exempel har vi D-vitamin som kan vara bra att ha när vi inte är lika bortskämda med soltimmar här i Sverige.
 

Förpackning med plåster i textil

Sårvård

Plåster och annan sårvård behövs i varje hem. För i våra liv möter vi ständigt små hinder – till exempel skrubbade knän och stukade fötter – som kanske inte är så stora men som kan leda till tårar, skrik och smärta. Tillsammans med Apotek Hjärtat kan vi kanske inte hindra att det händer men i alla fall mildra konsekvenserna.
 

ICAs dagkräm i tub

Hudvård

Huden är ditt yttersta skydd mot allt som livet utsätter dig för. Såsom ett långt skönt bad, disken efter släktmiddagen, en fotbollsmatch i ösregn eller torra dagar i solen. Därför är våra salvor, tvålar, lotions och annat så bra, för de vårdar din hud och bygger på samma gång upp ditt eget skydd.
 

Sprayflaska med solskyddsfaktor

Solvård

Vi har solvårdsprodukter som sträcker sig från spf 6 till spf 50. De finns både som lotion och spray och samtliga är vattenresistenta. ICA Hjärtat har också en after sun lotion, som svalkar och återfuktar utan att kladda.

Handla produkterna

Handla online

Handla online

Vill du helst handla dina varor online? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

Handla på nätet