ICA Selection

ICA Selection är våra finaste varor, särkilt utvalda av oss på ICA. De görs av första klassens råvaror av producenter som är kompromisslösa när det gäller smak och kvalitet. Läs om variationen bland selectionvarorna och se filmen om hur vi jobbar med vår fina ICA Selection Parmigiano Reggiano.

ICAs egna varor - så vet vi att varorna är goda nog

Med ICA Selection vill vi göra det enkelt för dig som söker efter det lilla extra att hitta riktigt bra mat.

När ICA tar fram en egen produkt är kvaliteten avgörande. Och för ICA Selection är kraven ännu högre. För att veta att en produkt lever upp till våra höga krav kontrollerar vi noga vad den innehåller, provsmakar, doftar och testar att den gör vad den ska. Först därefter ger vi den vårt namn. I vissa fall kontrollerar vi också arbetsförhållanden och miljöarbetet hos leverantören. Ofta kommer produkterna från den plats där de en gång föddes, och både kunskap och tradition är djupt rotade i våra leverantörer.

Inom ICA Selection finns utöver mat allt från köksredskap till servetter, med extra fin kvalitet. Endast det bästa märks som ICA Selection för att garantera en utmärkt kvalitet och funktion. Produkter från ICA Selection som inte är mat hittar du på  ICA hemma.