ICA I love eco är vårt eget fina ekologiska sortiment: mat och saker till ditt hem som vi tagit fram i balans med naturen – utan att tumma på smak eller kvalitet.

Handla I love eco på nätet

 

Tänk eko-logiskt!

Vi vill att du alltid ska ha de bästa förutsättningarna att handla bra mat. Extra gott är det när den produceras med så lite miljöpåverkan som möjligt. När du väljer varor ur ICAs I love eco-sortiment bidrar du till en långsiktigt hållbar framtid och att vårda planeten åt kommande generationer. Och en annan viktig sak: plånboken ska inte behöva bestämma om du väljer ekologiskt.

Handlar du online finns varorna här. Vill du ha lite inspiration till att börja tänka mer ”eko-logiskt”? Här nedanför finns fina representanter från det ständigt växande sortimentet:

Några bra produkter

 • Ekologiskt kaffe

  Ekologiskt kaffe

  Vi vill att ditt kaffe ska vara gott både i koppen och för samvetet i knoppen. Det ser vårt breda ekosortiment till. Har du njutit av ICA I love ecos ekologiska brygg i mellanrost? Kaffets finstämda, lite nötiga toner passar fint med nötter, skorpor, biscotti eller mandelkubb. Allt kaffe under ICAs egna varu­märken är UTZ-certifierat för att garantera en ansvarsfull produktion med hänsyn till arbetare och miljö.

 • Ekologiskt kött

  Ekologiskt kött

  Vi tror på att leva hållbart – för vår generation och framtida. ICA I Love ecos sortiment av kött spelar en viktig roll i den strävan och vi följer strikta regler för att uppfylla kraven för ekologisk märkning. Våra leverantörer är noga utvalda: du kan vara säker på att produkterna är framtagna med respekt och hänsyn till naturen.

 • Ekologiska mejeriprodukter

  Ekologiska mejeriprodukter

  Mjölk, grädde, smör eller yoghurt? Fett, magert eller laktosfritt? Vårt stora utbud av ekologiska mejeriprodukter gör det lätt för dig att välja just det du vill ha. Ekokossor äter ekologiskt foder och får vara utomhus så mycket som möjligt.

 • Ekologisk potatis

  Ekologisk potatis

  När du väljer ekologisk potatis stöder du åkrar utan naturfrämmande bekämpningsmedel. Istället används mest förebyggande åtgärder som t.ex. motståndskraftiga sorter för att begränsa angrepp av sjukdomar och skadegörare. Dags att börja handla ekopotatis med andra ord!

 • Ekologiska bananer

  Ekologiska bananer

  På ekologiska bananodlingar används inga naturfrämmande bekämpningsmedel. När du väljer ett ekologiskt alternativ är du därför bland annat med och bidrar till bättre villkor för arbetarna och djur och natur runt omkring . Vad vill du lämna för eko till din eftervärld?

 • Ekologiska vindruvor

  Ekologiska vindruvor

  Vi bär alla ett ansvar för bra, hållbar förändring – de val vi gör påverkar vår omgivning under lång tid framöver. Ett bra steg på vägen kan vara att styra om till fler och fler ekologiska produkter. Varför inte börja med att prova vindruvorna från ICA I love eco? Goda för både smak och samvete!

 • Inte bara ekomat

  Inte bara ekomat

  Förutom mat finns andra ekologiska produkter, bland annat handdukar, babykläder, bäddset för barn och sängtextilier i ekologisk bomull. På ICA Hemma hittar du alla I love eco-produkter för ditt hem.

 • Brett sortiment ger bra eko

  Brett sortiment ger bra eko

  Ingen kan göra allt men alla kan göra något för miljön. Älskar du jordnötssmör? Äter du mycket färdigmat? Knäcker du många ägg? Vi jobbar hela tiden med att utveckla vårt redan breda ekologiska sortiment – från mejeri och grönsaker till skafferivaror som mjöl och choklad. Vad du än har för matfavoriter har ICA I love eco hundratals ekologiska produkter som matchar din smak.

Handla I love eco

 • Handla I love eco i butik

  Handla I love eco i butik

  Alla ICA-butiker har olika sortiment eftersom varje handlare är egna företagare. Saknar du något i din butik? Prata med personalen.

  Hitta din butik

 • Handla I love eco på nätet

  Handla I love eco på nätet

  Vill du helst handla dina I love eco-varor på nätet? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

  Handla I love eco online