Dessa chokladbollar får en liten karamellsmak av att smöret först får puttra. Rulla chokladbollarna i kokos eller pärlsocker, det som du själv föredrar.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2001
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn gjorda på ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.
Receptet har uppdaterats maj 2022.
Gör mer klimaträtt: byt ut smör mot mjölkproteinfritt margarin. Detta leder till en 60 % minskning av klimatpåverkan från maträtten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Louise
2023-01-26Jag brukar ha fiberhavregryn istället. Tycker dom blir mer godare då
Josefin
2023-01-22Jag skulle även vilja hälsa min kompis Silke att hon måste testa det här receptet!! MAKALÖST GODA :))
Josefin
2023-01-22Riktigt smarriga chokladbollar!!! <3 :))