ICA Gott liv

Det ska vara enkelt och gott att må bra. Därför finns ICA Gott liv – en serie produkter för alla tillfällen med mer av sådant du rekommenderas äta mer av. Den goda smaken får du på köpet.

Bra mat för hälsan

Med ICA Gott liv vill vi göra det enklare för dig att göra sundare val när du står vid hyllan. Vi tror inte på pekpinnar och strikta dieter, vi vill istället ge dig inspiration till en hälsosam livsstil och en sund mathållning. I ICA Gott liv-produkterna är vi extra försiktiga med socker, salt, fett och tillsatser – men mer generösa med det goda.

Håll utkik efter ICA Gott liv i din butik!

Några av våra hälsosamma produkter
 

Frukt och Grönt

ICAs Grönhydrater är hälsosamma och energisnåla alternativ till kolhydrater som ris, pasta och potatis. Produkterna består enbart av råa grönsaker där blomkålsriset, morotspastan och zucchinipastan kan ätas råa som de är eller kokas lätt under ca 2-3 minuter. Vegopytten har en stektid på 12-14 minuter.
 

Färsk fisk

Nu har vi färsk fisk i vårt ICA Gott liv-sortiment. Vi välkomnar fiskar som lax, torsk, skrei och även skaldjur. Enligt Livsmedelsverket bör vi äta fisk två till tre gånger i veckan för att få i oss vitaminer, mineraler och omega 3-fett som finns i fisk. I vårt nya ICA Gott liv-sortiment har du möjligheten att välja olika sorters fisk, både gott för hälsan och miljön.
 

Vegoalternativ

Att äta mindre kött är bra både ur hållbarhetssynpunkt och för hälsan. Därför har vi tagit fram ett helt nytt sortiment med spännande och snabba köttfria vardagsrätter. De flesta produkterna är sojabaserade men vi har också några unika rätter gjorda på champinjoner. Många av rätterna är rika på protein och innehåller vitamin B12 och järn, så att du kan vara säker på att få i dig många av de nyttigheter du och din familj behöver.
 

Nötter och gryn

Att hinna med en god frukost eller ett snabbt mellanmål ska vara enkelt och gott. I ICA Gott livs nya sortiment bland nötter och gryn finns det ett mål för varje tillfälle, till exempel ICA Gott liv Havregryn med 15 % fibrer att starta dagen med. Toppa med färsk frukt eller torkade bär och du har en god och hälsosam frukost som du står dig länge på.
 

Snabbt och gott i farten

ICA Gott liv nöt- och bärmixer är små mellanmålspåsar som är enkla att för dig som vill ha ett mellanmål i farten.

Ett annat tips är att alltid ha med dig en ICA Gott liv frukt- och nötbar i väskan: perfekt för dig som är på väg mellan träning och jobb, eller som är sugen på ett sundare kvällsgott. Finns i smakerna choklad, vanilj/bär, äpple/kanel och chili.

Handla Gott liv
 

Handla i butik

Alla ICA-butiker har olika sortiment eftersom varje handlare är egna företagare. Saknar du något från Gott liv i din butik? Prata med personalen.

Hitta din butik

Handla på nätet

Vill du helst handla dina varor på nätet? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

Handla Gott liv på nätet