ICA Gott liv

Det ska vara enkelt och gott att må bra. Därför finns ICA Gott liv – en serie produkter för alla tillfällen, när du vill äta lite hälsosammare. Den goda smaken får du på köpet.

Bra mat för hälsan

Med ICA Gott liv vill vi göra det enklare för dig att göra sundare val när du står vid hyllan. Vi tror inte på pekpinnar och strikta dieter, vi vill istället ge dig inspiration till en hälsosam livsstil och en sund mathållning genom hela livet. I ICA Gott liv-produkterna är vi extra försiktiga med socker, salt, fett och tillsatser. 

Några av våra hälsosamma produkter
 

Färsk fisk

Nu har vi färsk fisk i vårt ICA Gott liv-sortiment. Vi välkomnar fiskar som lax, torsk, skrei och även skaldjur. Enligt Livsmedelsverket bör vi äta fisk två till tre gånger i veckan för att få i oss vitaminer, mineraler och omega 3-fett som finns i fisk. I vårt nya ICA Gott liv-sortiment har du möjligheten att välja olika sorters fisk, både gott för hälsan och miljön.
 

Frukt och Grönt

ICAs Grönhydrater är hälsosamma och energisnåla alternativ till kolhydrater som ris, pasta och potatis. Produkterna består enbart av råa grönsaker där blomkålsriset, morotspastan och zucchinipastan kan ätas råa som de är eller kokas lätt under ca 2-3 minuter. Vegopytten har en stektid på 12-14 minuter.
 

Nötter

En god frukost eller ett energirikt mellanmål ska vara enkelt och gott. Bland ICA Gott livs sortiment av nötter finns ett mål för varje tillfälle, som till exempel topping på morgonyoghurten eller middagssalladen.

Gryn

I ICA Gott livs nya sortiment gryn finns det något för alla dagens mål, till exempel ICA Gott liv Havregryn med 15 % fibrer att starta dagen med. Toppa med färsk frukt eller torkade bär och du har en god och hälsosam frukost som du står dig länge på.
 

Snabbt och gott i farten

ICA Gott liv nöt- och bärmixer är små mellanmålspåsar som är enkla att för dig som vill ha ett mellanmål i farten.

Ett annat tips är att alltid ha med dig en ICA Gott liv frukt- och nötbar i väskan: perfekt för dig som är på väg mellan träning och jobb, eller som är sugen på ett sundare kvällsgott. Finns i smakerna choklad, vanilj/bär, äpple/kanel och chili.

Kethup

I sortimentet finns även ketchup med betydligt mindre socker och salt. En vardagsfavorit för alla föräldrar och barn i en hälsosammare tappning.

Handla Gott liv
 

Handla i butik

Alla ICA-butiker har olika sortiment eftersom varje handlare är egna företagare. Saknar du något från Gott liv i din butik? Prata med personalen.

Hitta din butik

Handla på nätet

Vill du helst handla dina varor på nätet? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

Handla Gott liv på nätet