ICA Gott liv - ett sundare val​

ICA Gott liv är vårt hälsosammare sortiment. Mat som är bra från grunden, passar alla tillfällen och gör det enkelt att äta lite nyttigare. Den goda smaken får du på köpet!

Gruppbild förpackningar ICA Gott liv

ICA Gott liv är för dig som vill ha en god balans mellan mat och hälsa i vardagen. En bred serie smakrika produkter – var och en med tydliga hälsofördelar.​

Med ICA Gott liv vill vi göra det enklare att välja hälsosamt. Vi arbetar ständigt med att utveckla nya spännande hälsosamma produkter som får ta plats i vårt mångsida sortiment. Alltid med långsiktig hälsa och god smak i fokus – för en god morgondag.​

Några av våra hälsosamma produkter
 

Laxfilé i förpackning

Färsk fisk

Vi har färsk fisk i vårt ICA Gott liv-sortiment så som lax, torsk, kolja, rödspätta, fjällröding och musslor. Livsmedelsverket rekommenderar att du äter fisk två till tre gånger i veckan. Genom att inspirera med goda recept samt tillagningstips på våra egna fisk- och skaldjursförpackningar hjälper vi dig att laga måltider från havet flera dagar i veckan. Vi följer Världsnaturfondens fiskguide och har ingen rödlistad fisk i vårt eget sortiment.
 

Blomkålsris i förpackning

Frukt och Grönt

ICAs Grönhydrater är hälsosamma och energisnåla alternativ till kolhydrater som ris, pasta och potatis. Produkterna består enbart av råa grönsaker där blomkålsriset, morotspastan och zucchinipastan kan ätas råa som de är eller kokas lätt under ca 2-3 minuter. Vegopytten har en stektid på 12-14 minuter.
 

Nötter

Nötter

En god frukost eller ett energirikt mellanmål ska vara enkelt och gott. Bland ICA Gott livs sortiment av nötter finns ett mål för varje tillfälle, som till exempel topping på morgonyoghurten eller middagssalladen.

Gryn

Gryn

I ICA Gott livs nya sortiment gryn finns det något för alla dagens mål, till exempel ICA Gott liv Havregryn med 15 % fibrer att starta dagen med. Toppa med färsk frukt eller torkade bär och du har en god och hälsosam frukost som du står dig länge på.
 

Nöt- och bärmix i förpackning

Snabbt och gott i farten

ICA Gott liv nöt- och bärmixer är små mellanmålspåsar som är enkla att för dig som vill ha ett mellanmål i farten.

Ett annat tips är att alltid ha med dig en ICA Gott liv frukt- och nötbar i väskan: perfekt för dig som är på väg mellan träning och jobb, eller som är sugen på ett sundare kvällsgott. Finns i smakerna choklad, vanilj/bär, äpple/kanel och chili.

Ketchupflaska

Kethup

I sortimentet finns även ketchup med betydligt mindre socker och salt. En vardagsfavorit för alla föräldrar och barn i en hälsosammare tappning.

Handla Gott liv
 

Matkasse med varor

Handla online

Vill du helst handla dina varor online? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

Handla Gott liv på nätet