Utvalda med omsorg

Prova våra ICA-varor

Våra ICA-varor är prisvärda och bra produkter för alla tillfällen, noga kontrollerade för att leva upp till våra högt ställda krav på smak och kvalitet. Det finns många varor i sortimentet, men vi jobbar ständigt för att göra dem bättre och utveckla nya för att möta just dina behov. 

Förpackningar ur ICAs egna sortiment

Bland våra ICA-varor hittar du alltifrån havregryn från svenska gårdar, till annorlunda och spännande smakupplevelser från världens alla hörn. Det är varor du alltid kan lita på och som ofta bjuder på det lilla extra som förhöjer vardagen, helgmiddagen och årets alla högtider. Alltid till ett överraskande bra pris, och ofta med ett hållbart mervärde eller ett engagemang för ett gott ändamål. ​

​​
​Ett urval av våra fina produkter

Förpackning av ICAs tonfisk

Världens smartaste förpackning?

Den här förpackningen är inte bara miljösmart (tar 30% mindre plats och helt fri från Bisfenol-A). Den gör också tonfisken godare! Vakuumförpackningen behandlar tonfisken så varsamt att de fina smakerna kommer fram ännu bättre.

Juiceförpackning rödbeta, granatäpple och ingefära

Frukt på flaska

Här är fruktens alla fräscha smaker kvar. Tack vare en unik metod får vi bra hållbarhet utan att behöva pastörisera juicen. Det blir osannolikt gott, ja precis som färskpressat.
 

Pesto med bra karma

Pesto med bra karma

Mjuk och krämig pesto med pecorino och ricotta.
 

Gul förpackning med havrekuddar

Varför frakta omkring luft?

Det frågade vi oss och tog fram den här förpackningen. Den innehåller samma mängd havrekuddar, lika väl bevarade som förut, men mycket bättre för miljön.

Prosciutto crudi i plastförpackning

Prosciutto när den är som bäst

De här goda charkuterierna kommer från italienska familjeföretaget Beretta. Sedan 1812 har de gjort den ena skinkan godare än den andra och fått otaliga utmärkelser för sin höga kvalitet – i landet där man tar mat på allra största allvar. Vi är mycket stolta över samarbetet.

Jätteräkor i förpackning

Kungen av räkor

Nu finns ett hållbart alternativ till de odlade tropiska jätteräkorna – ICAs vildfångade kungsräka. Den liknar jätteräkan i både smak och utseende, men är vildfångad och MSC-märkt, så att du kan äta den med gott samvete.

En förpackning med tofu.

Vego för klimat och hälsa

Att äta mindre kött är bra både ur hållbarhetssynpunkt och för hälsan. Både forskningen och våra kunder säger samma sak, vi vill äta mer vego! Därför är det viktigt för oss på ICA att vara i framkant och hos oss hittar du Sveriges bästa sortiment av växtbaserade produkter. Vi arbetar ständigt med att förbättra och utveckla vårt erbjudande inom både färska och frysta vego-alternativ. Det ska vara gott och enkelt att äta mer växtbaserad mat!


 

Stekpanna med keramisk beläggning

Stekpanna med keramisk beläggning

Våra stekpannor tillverkade av aluminium har en tålig mineralförstärkt keramisk beläggning med utmärkta non-stick egenskaper som fungerar på alla typer av spishällar. Det har aldrig vart enklare att få till en perfekt stekyta!

Handla ICAs egna varor

Kasse med varor handlade online

Handla ICAs egna varor online

Vill du helst handla dina varor på nätet? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

Handla online
Kvalitetslöfte

När du köper en vara det står ICA på kan du alltid vara säker på det här:

  • Vi testar tills vi är säkra på att produkterna lever upp till våra höga förväntningar
  • Vi strävar alltid efter bästa möjliga kvalitet och prisvärde
  • Alla produkter tas fram tillsammans med erfarna producenter och experter
  • Våra leverantörer kvalitetssäkras enligt externa standarder och vi ställer strikta krav på deras arbete utifrån kvalitet, miljö och socialt ansvar
  • Vi använder bara tillsatser när de tillför konsumentnytta, t.ex. garanterar säkerhet
  • Alla våra produkter går att spåra till var och när de tillverkades
  • Vi strävar efter att alla våra produkter ska vara framtagna med bästa möjliga omsorg för människa, djur och miljö