Hoppa till sidans innehåll

Våra egna produkter ställer vi extra höga krav på. Självklart ska de vara trygga, prisvärda och jättegoda. Men helst ska de också ge dig något mer. Till exempel en enklare tillagning, ett hälsosammare innehåll, en miljösmart förpackning eller något annat som gör hjärta, mage och plånbok lite gladare.

Handla våra ICA-varor på nätet

Prova våra ICA-varor

Våra ICA-varor är prisvärda och bra produkter för alla tillfällen, noga kontrollerade för att leva upp till våra högt ställda krav på smak och kvalitet. Det finns många varor i sortimentet, men vi jobbar ständigt för att göra dem bättre och utveckla nya för att möta just dina behov. Här är några exempel:

Ett urval av våra fina produkter

 • Världens smartaste förpackning?

  Världens smartaste förpackning?

  Den här förpackningen är inte bara miljösmart (tar 30% mindre plats och helt fri från Bisfenol-A). Den gör också tonfisken godare! Vakuumförpackningen behandlar tonfisken så varsamt att de fina smakerna kommer fram ännu bättre.

 • Frukt på flaska

  Frukt på flaska

  Här är fruktens alla fräscha smaker kvar. Tack vare en unik metod får vi bra hållbarhet utan att behöva pastörisera juicen. Det blir osannolikt gott, ja precis som färskpressat.

 • Pesto med bra karma

  Pesto med bra karma

  Mjuk och krämig pesto med pecorino och ricotta.

 • Varför frakta omkring luft?

  Varför frakta omkring luft?

  Det frågade vi oss och tog fram den här förpackningen. Den innehåller samma mängd havrekuddar, lika väl bevarade som förut, men mycket bättre för miljön.

 • Prosciutto när den är som bäst

  Prosciutto när den är som bäst

  De här goda charkuterierna kommer från italienska familjeföretaget Beretta. Sedan 1812 har de gjort den ena skinkan godare än den andra och fått otaliga utmärkelser för sin höga kvalitet – i landet där man tar mat på allra största allvar. Vi är mycket stolta över samarbetet.

 • Kungen av räkor

  Kungen av räkor

  Nu finns ett hållbart alternativ till de odlade tropiska jätteräkorna – ICAs vildfångade kungsräka. Den liknar jätteräkan i både smak och utseende, men är vildfångad och MSC-märkt, så att du kan äta den med gott samvete.

Handla ICAs varor

 • Handla i butik

  Handla i butik

  Alla ICA-butiker har olika sortiment eftersom varje handlare är egna företagare. Saknar du något i din butik? Prata med personalen.

  Hitta din butik

 • Handla på nätet

  Handla på nätet

  Vill du helst handla dina ICA-varor på nätet? Här väljer du butik och kollar in sortimentet.

  Handla ICAs egna varor online