Prova på våra ICA-varor

Våra egna produkter ställer vi extra höga krav på. Självklart ska de vara trygga, prisvärda och jättegoda. Men helst ska de också ge dig något mer. Till exempel en enklare tillagning, ett hälsosammare innehåll, en miljösmart förpackning eller något annat som gör hjärta, mage och plånbok lite gladare.

Prova våra ICA-varor

Våra ICA-varor är inte bara prisvärda och bra produkter för alla tillfällen. De är också noga kontrollerade för att leva upp till våra högt ställda krav på smak och kvalitet. Det finns många varor i sortimentet, men vi jobbar ständigt för att göra dem bättre och utveckla nya för att möta just dina behov. Här är några exempel: 

ICA_tonfisk_plattfrp_170


Världens smartaste förpackning?

Den här förpackningen är inte bara miljösmart (tar 30% mindre plats och helt fri från Bisfenol-A). Den gör också tonfisken godare! Vakuumförpackningen behandlar tonfisken så varsamt att de fina smakerna kommer fram ännu bättre.

ICA_juice_170


Frukt på flaska

Här är fruktens alla fräscha smaker kvar. Tack vare en unik metod får vi bra hållbarhet utan att behöva pastörisera juicen. Det blir osannolikt gott, ja precis som färskpressat.

ICA_pesto_170


Pesto med bra karma

Här bearbetas basilikabladen i en unikt snäll metod, så att alla nyttigheter och smaker bevaras. Och den milda behandlingen lönar sig: Resultatet är en färsk opastöriserad pesto som bjuder på ren njutning.

ICA_havrekuddar_170


Varför frakta omkring luft?

Det frågade vi oss och tog fram den här förpackningen. Den innehåller samma mängd havrekuddar, lika väl bevarade som förut, men mycket bättre för miljön.

ICA_prosciutto_170


Prosciutto när den är som bäst

De här goda charkuterierna kommer från italienska familjeföretaget Beretta. Sedan 1812 har de gjort den ena skinkan godare än den andra och fått otaliga utmärkelser för sin höga kvalitet – i landet där man tar mat på allra största allvar. Vi är mycket stolta över samarbetet.

ICA_kungsrakor_170


Kungen av räkor

Nu finns ett hållbart alternativ till de odlade tropiska jätteräkorna – ICAs vildfångade kungsräka. Den liknar jätteräkan i både smak och utseende, men är vildfångad och MSC-märkt, så att du kan äta den med gott samvete.