Hoppa till sidans innehåll

Juiceboost!

Färskpressade

juicefavoriter

Det är bra om du får i dig frukt och grönt varje dag, och genom att dricka ett glas juice får du i dig massor av nyttigheter i ett svep. Se våra färskpressade favoriter. Sedan juicepressar och råsaftcentrifuger inslag i köken är det nu ännu enklare och roligare att experimentera.

Ingredienserna till en riktigt god juice hittar du inte nödvändigtvis i fruktdisken. En grönsaksjuice kan vara ett spännande och lite nyttigare alternativ. Juice innehåller ju tyvärr en hel del socker, men om du byter ut lite av frukten mot grönsaker kan du dra ner på mängden fruktos.

I grönsaksdisken kan du också hitta mängder av smaksättare. Tillsätt kryddiga örter som basilika, mynta och ingefära eller släng med några bitar fänkål för en lätt ton av lakrits.  

Efter att du pressat din juice i maskin, blir det en hel del spill och rester kvar som innehåller massor av nyttigheter som fibrer, mineraler och vitaminer. Så kasta inte bort det! Spillet som blir över kan du till exempel använda för att baka ett gott bröd, eller som bas till grönsaksbiffar, såser och röror. 

Här hittar du alla våra recept på nyttiga färskpressade juicer och i listan nedan ser du några av våra färskpressade juicefavoriter.

Törstläckande juicer

 • Rödbetsboost- Juice med smak av rödbetor och apelsin

  Rödbetsboost- Juice med smak av rödbetor och apelsin

  En juice för träningssugna! Rödbetorna i den sägs förbättra syreupptagningsförmågan enligt många inbitna konditionsidrottare. Juicen innehåller också morötter, färsk ingefära och apelsin.

  - Rödbetsboost- Juice med smak av rödbetor och apelsin

  Spara

 • Lakritsaktigt- Juice med smak av fänkål

  Lakritsaktigt- Juice med smak av fänkål

  Juicen för lakritsälskare! Fänkål spelar huvudrollen men får också sällskap av syrlig citron. Syrlighet som balanseras fint av len mandelmjölk.

  - Lakritsaktigt- Juice med smak av fänkål

  Spara

 • Grön kraft- Juice med smak av äpple, selleri och lime

  Grön kraft- Juice med smak av äpple, selleri och lime

  En juice som ger skön skjuts åt hela kroppen. Lite kryddig i tonen tack vare bleksellerin. Färgen kommer däremot från färsk spenat. Smaken fulländas sedan med både äpplen och päron och lime.

  - Grön kraft- Juice med smak av äpple, selleri och lime

  Spara

 • Blåbärslycka- Juice på blåbär, kiwi och clementin

  Blåbärslycka- Juice på blåbär, kiwi och clementin

  Juice med clementiner, kiwi och blåbär i fin harmoni. Kör i råsaftcentrifugen och servera i vackert glas. Gott för kropp och själ oavsett tidpunkt.

  - Blåbärslycka- Juice på blåbär, kiwi och clementin

  Spara

 • Proteindrink- Smoothie med smak av jordgubbar och gurka

  Proteindrink- Smoothie med smak av jordgubbar och gurka

  Juicen för dig som behöver en återställare efter ett rejält träningspass. Innehåller både sojabönor och kvarg samt godsaker som jordgubbar och lime. En juice som får kraften att komma tillbaka.

  - Proteindrink- Smoothie med smak av jordgubbar och gurka

  Spara

 • Sellerijuice med ingefära

  Sellerijuice med ingefära

  Det går att juica det mesta i frukt- och grönsaksväg. Här är en vitaminstinn råpressad juice med lakritstoner från selleri och fänkål, fräsch syra från citron, kryddig ingefära och balanserad sötma från äpple.

  - Sellerijuice med ingefära

  Spara

 • Morotsjuice med äpple och ingefära

  Morotsjuice med äpple och ingefära

  Juice på morot, äpple, apelsin, mynta och ingefära är ett uppiggande recept för råsaftcentrifugen. Lägg i kylda frukter och grönsaker så får du en god och sval juice. Ingefäran behöver inte ens skalas! Fyllig och sötfrisk med fräsch mintsmak.

  - Morotsjuice med äpple och ingefära

  Spara

 • Proteinshake med apelsin, ägg och avokado

  Proteinshake med apelsin, ägg och avokado

  Den här supergoda juice är fullproppad med nyttigheter! Apelsiner bidrar bland annat med C-vitamin, avokado med nyttigt fett och ägg med proteiner. En riktig energidryck!

  - Proteinshake med apelsin, ägg och avokado

  Spara

 • Morotsjuice med ananas, blodapelsin och ingefära

  Morotsjuice med ananas, blodapelsin och ingefära

  Ananas, apelsin och morot passar fint tillsammans och ingefäran ger ett spännande sting i denna smakrika juice. Juicen blir till en riktig hälsokick, full av fräscha nyttigheter och goda smaker! Använd en råsaftscentrifug för bästa resultat.

  - Morotsjuice med ananas, blodapelsin och ingefära

  Spara

 • Grönsaksjuice med svartkål och ananas

  Grönsaksjuice med svartkål och ananas

  Kickstarta dagen genom att råsafta dina grönsaker till en fräsch, hälsoboostande juice. Testa denna spännande variant med svartkål, broccoli, läskande gurka och fruktsöt ananas. Godare än vad det låter!

  - Grönsaksjuice med svartkål och ananas

  Spara