Sellerijuice med ingefära

Betyg 3.6 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Sellerijuice med ingefära

Det går att juica det mesta i frukt- och grönsaksväg. Här är en vitaminstinn råpressad juice med lakritstoner från selleri och fänkål, fräsch syra från citron, kryddig ingefära och balanserad sötma från äpple.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2013

Sellerijuice med ingefära

Ingredienser

2 portioner
1 äpple
2 små citroner
6 selleristjälkar
1/4 fänkål (à ca 100 g)
1 skalad stam av broccoli
5 - 10 cm färsk ingefära
3 - 4 stjälkar persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.15 personer har röstat

Kommentarer

Hur länge står den sig i kylen?

Madelene

2025-02-20

Hej Madelene! Den håller nog max en vecka, kanske ännu kortare innan den börjar att jäsa. Men om du vill göra en stor laddning går det bra att frysa den! Vänliga hälsningar Tove

ICA-köket

2025-02-24

Lite för surt men annars finfint

Maja

2025-02-09

Näringsvärde per portion

Energi446 KJ / 107 kCal
Fett1 g
Salt0.16 g
Kolhydrater17 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Fänkålsjuice med päron
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön shot med sting
Betyg 4.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tomatjuice med paprika
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grön lemonad
Betyg 2.7 av 5.214 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lakritspiff- Juice på apelsin och fänkål
Betyg 2.9 av 5.22 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Muskelmat- Juice med smak av blekselleri och nypon
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad