Juice på morot, äpple, apelsin, mynta och ingefära är ett uppiggande recept för råsaftcentrifugen. Lägg i kylda frukter och grönsaker så får du en god och sval juice. Ingefäran behöver inte ens skalas! Fyllig och sötfrisk med fräsch mintsmak.
Hej Torsten!
I dagsläget redovisar vi per portion då våra kunder har sagt sig föredra detta. Det bli även mer praktiskt då recepten delas på det antal portioner som anges i receptet och speglar det man faktiskt äter. Men tack för din åsikt och man vet aldrig vad som händer i framtiden. Hälsningar Michelle
Torsten
1/20/2017
Gott!
Men jag vill att ICA redovisar Näringsvärde per 100 g, som "alla andra" receptskrivare gör.
Tack.
Redaktionen
2/11/2016
Hej Helle!
Det är inte 50 g socker i ett glas utan 34,3 g kolhydrater/portion. Kolhydrater delas in i stärkelse, sockerarter och fiber. Sockerarter tas snabbt upp i tarmen och höjer blodsocker medan stärkelse tar längre tid att bryta ner. I detta fall innebär det att inte alla 34,3 g kolhydrater är socker. Ca 29 g är sockerarter i form av fruktos, glukos och sackaros som ingår naturligt i frukten. De officiella kostråden rekommenderar att vi äter mer frukt och grönsaker, helst i naturlig form men kan ibland kompletteras med egenpressad juice.
Kommentarer
Redaktionen
1/23/2017Hej Torsten! I dagsläget redovisar vi per portion då våra kunder har sagt sig föredra detta. Det bli även mer praktiskt då recepten delas på det antal portioner som anges i receptet och speglar det man faktiskt äter. Men tack för din åsikt och man vet aldrig vad som händer i framtiden. Hälsningar Michelle
Torsten
1/20/2017Gott! Men jag vill att ICA redovisar Näringsvärde per 100 g, som "alla andra" receptskrivare gör. Tack.
Redaktionen
2/11/2016Hej Helle! Det är inte 50 g socker i ett glas utan 34,3 g kolhydrater/portion. Kolhydrater delas in i stärkelse, sockerarter och fiber. Sockerarter tas snabbt upp i tarmen och höjer blodsocker medan stärkelse tar längre tid att bryta ner. I detta fall innebär det att inte alla 34,3 g kolhydrater är socker. Ca 29 g är sockerarter i form av fruktos, glukos och sackaros som ingår naturligt i frukten. De officiella kostråden rekommenderar att vi äter mer frukt och grönsaker, helst i naturlig form men kan ibland kompletteras med egenpressad juice.