Hoppa till sidans innehåll

Blåbärscheesecake, kladdkaka med blåbär, frukostkakor med banan och blåbär och massa annat smarrigt. Här listar vi de godaste recepten med blåbär just nu.

Elin Nordström
Tips: Se alla våra recept med blåbär

 • Blåbärscheesecake med mynta

  Blåbärscheesecake med mynta

  En vacker blåbärscheesecake med mynta där smakerna fullkomligt smälter i munnen. Tårtan är en fröjd för ögat och blir garanterat en succé för både stora och små gäster.

  - Blåbärscheesecake med mynta

  Spara

 • Vit chokladmoussetårta med sommarbär

  Vit chokladmoussetårta med sommarbär

  Mörk chokladbotten tillsammans med vit chokladmousse kan inte bli fel. Här möts de i en underbart sötsyrlig och fräsch moussetårta som är perfekt att förbereda och ha på lut i frysen. Sedan är det bara att garnera med sommarens ljuvligaste bär vid servering.

  - Vit chokladmoussetårta med sommarbär

  Spara

 • Hemgjord blåbärssoppa

  Hemgjord blåbärssoppa

  Att koka sin egen blåbärssoppa blir faktiskt godast! Gör din egen blåbärssoppa och njut av som vintrigt mättande mellanmål – med frysta blåbär går det snabbare än du tror! Servera blåbärssoppan med cottage cheese och nötter eller frön om magen kurrar lite extra.

  - Hemgjord blåbärssoppa

  Spara

 • Blåbärskladdkaka

  Blåbärskladdkaka

  Smarrig kladdkaka i ett jättegott, snabblagat recept med söta, friska blåbär och härlig choklad. En lite oväntad variation på temat ”vad ska jag hitta på med alla blåbär”!
  Här hittar du fler härliga kladdkakerecept .

  - Blåbärskladdkaka

  Spara

 • Crostini med getostcrème och blåbär

  Crostini med getostcrème och blåbär

  Dessa blå färgklickar överraskar verkligen smaklökarna. I den krämiga röran ovanpå små knapriga crostini gömmer sig söta blåbär, pikant getost och syrlig färskost. Ett trendigt tilltugg som garanterat gör succé på festen eller mingelpartyt.

  - Crostini med getostcrème och blåbär

  Spara

 • Smulpaj med blåbär och hasselnötter

  Smulpaj med blåbär och hasselnötter

  Ett mer än värdigt sätt att använda blåbärsskörden är att baka denna fantastiska paj med kaneldoftande smuldeg. Hasselnötter bidrar med crunch och smakdjup. Bjud enkelt med en klick vispad grädde – eller varför inte med en kula hemgjord lingonglass?

  - Smulpaj med blåbär och hasselnötter

  Spara

 • Enkel blåbärsglass

  Enkel blåbärsglass

  En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.

  - Enkel blåbärsglass

  Spara

 • Frukostkakor med banan och blåbär

  Frukostkakor med banan och blåbär

  Kakor till frukost, ja tack! Dessa müslikakor med banan, jordnötssmör och blåbär går toppen att förbereda dagen innan för en snabbfixad frukost eller ett mumsigt mellanmål.

  - Frukostkakor med banan och blåbär

  Spara