Frukostkakor med banan och blåbär

52
10
Frukostkakor med banan och blåbär

Kakor till frukost, ja tack! Dessa müslikakor med banan, jordnötssmör och blåbär går toppen att förbereda dagen innan för en snabbfixad frukost eller ett mumsigt mellanmål.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Frukostkakor med banan och blåbär

Ingredienser

10 st
2
små mogna bananer
1 dl
osötat jordnötssmör
3 1/2 dl
müsli eller granola
1/2 msk
agavesirap
1 1/2 dl
frysta blåbär

För alla

Fri från ägg. Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i müsli/granola och jordnötssmör.
Gör glutenfri: välj glutenfri müsli eller granola.

Näringsvärdet är beräknat per kaka.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

52

Kommentarer

Rebecca

2021-04-29

Jag tyckte de blev lite för degiga, så hade i en stor extra näve havregryn och det blev bra. Perfekt som matsäck till utflykt på förskolan!

Jonna

2021-01-26

Ni anger näringsvärden per portion. Hur stor är en portion?

Carolina

2021-01-11

Bor i Spanien och barnen har inte lunch i skolan. Dessa kakor är suveräna att skicka med som extra mellis. Bakar på söndagen, så har barnen med sig två var per dag. Barnen älskar också att de inte är så hårda. 🤩

Redaktionen ICAse

2021-01-12

Hej Carolina! Vad kul att höra att barnen gillar kakorna! ❤ Hälsningar Elina

Näringsvärde per portion

Energi 623 KJ / 149 kCal
Fett 6 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 18 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept