Frukostkakor med banan och blåbär

44
8
Frukostkakor med banan och blåbär

Kakor till frukost, ja tack! Dessa müslikakor med banan, jordnötssmör och blåbär går toppen att förbereda dagen innan för en snabbfixad frukost eller ett mumsigt mellanmål.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Frukostkakor med banan och blåbär

Ingredienser

10 st
2
små mogna bananer
1 dl
osötat jordnötssmör
3.5 dl
müsli eller granola
0.5 msk
agavesirap
1.5 dl
frysta blåbär

För alla

Fri från ägg. Fri från laktos och mjölkprotein, men kontrollera innehållet i müsli/granola och jordnötssmör.
Gör glutenfri: välj glutenfri müsli eller granola.

Näringsvärdet är beräknat per kaka.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

44

Kommentarer

Carolina

1/11/2021

Bor i Spanien och barnen har inte lunch i skolan. Dessa kakor är suveräna att skicka med som extra mellis. Bakar på söndagen, så har barnen med sig två var per dag. Barnen älskar också att de inte är så hårda. 🤩

Redaktionen ICAse

1/12/2021

Hej Carolina! Vad kul att höra att barnen gillar kakorna! ❤ Hälsningar Elina

Petra

1/8/2021

Hur lång hållbarhet är det? Jag gjorde några och har i glasburk, de blev sega dan efter och nu fundera jag på hur länge dem går att äta.

Redaktionen ICAse

1/12/2021

Hej Petra! De håller i minst ett par dagar men bästa sättet att avgöra hållbarhet är att titta, lukta och smaka på dom. 😊 Hoppas att du gillade kakorna! Hälsningar Elina

Eva

8/10/2020

Så in i bänken goda kakor, perfekt att ha med på vandring 👍😋

Näringsvärde per portion

Energi 623 KJ / 149 kCal
Fett 6 g
Salt 0.2 g
Kolhydrater 18 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept