En otroligt smarrig blåbärsglass som du endast behöver tre ingredienser för att fixa; vispgrädde, kondenserad mjölk – ja, och blåbär så klart. Blåbärsglassen är god som den är i all enkelhet, eller så bjuder du den i våffelstrutar med ett knaprigt strössel.
Ett recept från:
Buffé
nr 9,
2016
Fri från ägg, men kontrollera glasstrutarna. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria glasstrutar.
Näringsvärdet är beräknat exkl tillbehör.
Kommentarer
Gerd
8/16/2020Farligt god, har gjort den ett flertal gånger lätt och bra recept
Amanda
7/14/2020Receptet funkar prima med hallon också. Jag tog ca 350g hallon till detta recept och det blev mumma!
Inger
5/5/2020Har ni inget liknande recept för diabetiker?
Redaktionen ICAse
5/5/2020Hej Inger! Vi har samlat "nyttigare" glassar på sidan https://www.ica.se/recept/nyttig/glass/ Hoppas att du hittar något du gillar! Hälsningar Elina