Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Avokado på smörgåsen är en klassiker som går att variera på många olika sätt. Här är 5 överjordiskt smarriga avokadomackor du bara måste testa.

Tips: Här hittar du alla våra recept med avokado

 • Triss i grönt – avokadotoast med pesto och spenat

  Härliga smaker utlovas i den här grillade surdegstoasten fylld med spenat, pesto, avokado och vällagrad cheddarost. Ett klockrent inslag på brunchen!

  Grillad avokadotoast

 • Grillmacka med en asiatisk touch

  Ibland kan de enklaste klassikerna bidra till den största smaksensationen. Den här grillmackan med avokado och fetaost blir plötsligt en asiatisk smakupplevelse om du adderar lax, ingefära och soja – så gott!

  Asiens hjärta – grillmacka med avokado, lax och ingefära

 • Avokadomackan för picknickkorgen

  Avokado och citron är en kombo som sätter guldkant på vilken rätt som helst. Den här smörgåsen med en röra gjord på avokado, citronjuice och färskost är en riktig tiopoängare. Och det bästa av allt – mackan går supersnabbt att göra.

  Avokadomacka med ljuvlig röra

 • Frukost med det lilla extra

  Den här goda avokadomackan innehåller allt det en klassisk frukost ska innehålla: bacon, ägg, tomat, bröd och som pricken över i adderar du ärtskott och en krämig avokadoröra. Mums i massor!

  Frukostmacka med avokadofärskost, bacon, tomat och ärtskott

 • Avokadosmörgås med tonfisk och harissa

  Bjud över vännerna på en nyttig lunch som mättar. Servera den här avokadosmörgåsen toppad med tomat, tonfisk och harissa och stek ett ägg att äta till– voilá lunchen är redo!

  Avokadosmörgås med tonfisk och harissa