Sydamerikanska arepas
Djupdyk i den venezuelanska delikatessen arepas – majsbröd med goda fyllningar.
Den ljuvliga italienska focaccian är ett fluffigt och oemotståndligt gott bröd som bakas i långpanna och kan smaksättas på många olika sätt. Här har vi listat de bästa recepten på focaccia med olika goda toppings som fikon och ädelost, vindruvor och rosmarin, kantareller eller kronärtskocka.
Tips:här hittar du vårt bästa recept på focaccia.
Det fluffiga italienska brödet focaccia är utmärkt på vilket buffébord som helst eller som komplement till middagen. Här är brödet smaksatt med den omåttligt populära ramslöken som ger brödet en touch av vitlök.
Focaccia med ramslökProva att baka egen saftig och smakrik focaccia! I detta recept bakar vi focaccian i långpanna och smaksätter det italienska brödet med söta vindruvor och kryddig rosmarin.
Focaccia med vindruvor och rosmarinDet italienska matbrödet focaccia är ett fluffigt och mumsigt bröd som görs i långpanna och kan toppas med det mesta – I det här receptet smakrik ädelost och saftiga, söta fikon.
Focaccia med fikon och ädelostFocaccia med ägg är både lite överraskande och festligt. När focaccian ligger på plåten gör du gropar i degen och knäcker ner äggen i. Toppa också brödet med färsk rosmarin och flingsalt och innan du gräddar den. Pensla äggfocaccian med olivolja med vitlök och persilja när den är färdiggräddad.
ÄggfocacciaBaka bröd enligt ett mustigt italienskt recept. Det går verkligen supersmidigt att trolla fram ett gott focaccia i långpanna och pensla med dillolja när brödet kommer ut ur ugnen. Vällagrade ostar gör sig bra med bröd och flingsalt.
Focaccia i långpanna med dill och prästostBaka focaccia till buffén eller middagsbjudningen! Perfekt när du vill baka bröd till många eftersom det bakas på plåt. Det italienska brödet får här smak av kronärtskocka, citron och rosmarin.
Focacciabröd med kronärtskocka, citron och örterEn focaccia kan man göra på många olika sätt. Här är ett mycket gott focacciarecept på det platta brödet med kantareller, lök och prästost i degen. Det varma brödet penslas med timjanolja direkt när den kommer ut ur ugnen och passar perfekt som tillbehör till soppa eller till sensommarens kräftfest.
KantarellfocacciaFocaccia med getost och rosmarin är sagolikt gott bröd som du enkelt bakar själv. Tomat, oliv, getost och rosmarin trycks ner i degen innan gräddningen och är fenomenala smaksättare.
Focaccia med getost och rosmarinDjupdyk i den venezuelanska delikatessen arepas – majsbröd med goda fyllningar.
Här bjuder vi på recept för en vårbuffé som är enkel att förbereda och smidig att laga till många.
Välj och vraka bland söta pannkaksrecept från världens alla hörn.
Månadens meny bjuder på falukorv med rotmos, soppa och smörrebröd med krispig fisk.
Vill du skörda och odla egna grönsaker? Här listar vi vad du behöver för att komma igång.