Focaccia med vindruvor och rosmarin

7
2
Focaccia med vindruvor och rosmarin

Prova att baka egen saftig och smakrik focaccia! I detta recept bakar vi focaccian i långpanna och smaksätter det italienska brödet med söta vindruvor och kryddig rosmarin.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2021

Focaccia med vindruvor och rosmarin

Ingredienser

ca 20 bitar
25 g
färsk jäst
5 dl
fingervarmt vatten (37°C)
11 - 12 dl
vetemjöl
1 dl
olivolja (+ extra till gräddningen)
3 tsk
salt
20 - 25
kärnfria vindruvor
2
kvistar rosmarin
-
flingsalt

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Agneta

2021-05-06

Agneta Jag bakade denna i dag och såååå gott. Tyvärr saknas näringsvärdet. Den innehåller ju en del olja så bäst att inte äta för mycket.

Anette

2021-05-01

Testade receptet idag och halleluja vad gott det var. Kommer absolut att göra denna focaccia fler ggr då både jag, sambo och son älskade den! Använde Ica’s små kärnfria blå druvor som var perfekta till detta! Tack!

Testa liknande recept