Focaccia med vindruvor och rosmarin
Prova att baka egen saftig och smakrik focaccia! I detta recept bakar vi focaccian i långpanna och smaksätter det italienska brödet med söta vindruvor och kryddig rosmarin.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2021
Ingredienser
ca 20 bitar
25 g färsk jäst
5 dl fingervarmt vatten (37°C)
11 - 12 dl vetemjöl
1 dl olivolja (+ extra till gräddningen)
3 tsk salt
20 - 25 kärnfria vindruvor
2 kvistar rosmarin
flingsalt
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tog med oliver o flingsalt, som det var i min lilla affär 'Conad' i Filo, Italien. Supergott!
Lottie
2024-02-25Bra recept, luftigt och högt, jag körde Oliver och fetaost på istället,
Anna-lena
2023-05-01Rud Kanongott och lättbakat. Du måste pröva, du blir inte besviken.
Rud erik geier
2022-04-08