Focaccia med vindruvor och rosmarin
Prova att baka egen saftig och smakrik focaccia! I detta recept bakar vi focaccian i långpanna och smaksätter det italienska brödet med söta vindruvor och kryddig rosmarin.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2021
Ingredienser
ca 20 bitar
25 g färsk jäst
5 dl fingervarmt vatten (37°C)
11 - 12 dl vetemjöl
1 dl olivolja (+ extra till gräddningen)
3 tsk salt
20 - 25 kärnfria vindruvor
2 kvistar rosmarin
flingsalt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Blir det även gott om man fryser det?
Anna
2024-05-22Hej Anna! Ja, det funkar jättebra! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-05-23Tog med oliver o flingsalt, som det var i min lilla affär 'Conad' i Filo, Italien. Supergott!
Lottie
2024-02-25Bra recept, luftigt och högt, jag körde Oliver och fetaost på istället,
Anna-lena
2023-05-01