Chili- och pepparrotsgryta med rotfrukter och färska kryddor, ett perfekt avslut på dagen! Den mustiga grytan serveras helst med en grillad sandwich och kryddrostade nötter.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2009
Läs noga ingredienserna på fonden.
I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lennart
2017-01-30Mycket gott recept som jag kommer göra många gånger. Ska bara ta hälften av den vattenmängd som står i receptet då det blev lite mycket vätska kvar när allt var klart. Men som sagt, mycket gott var det.. mmmmmm.
Jenny
2009-10-29Jättegott! Följde receptet precis, det var en väldigt god kombination av dill och pepparrot. Precis som Elisabeth tyckte jag att grytan blev lite tunn - men lite redning fixade ju det snabbt!
Elisabeth
2009-10-26God i smaken, ja tog krossade tomater i basilika, uteslöt dillen.Men kalla detta gryta, det blev soppa, för mycket vatten i, annars jätte god