Mumsig quorn med dillsås som dessutom går snabbt att tillaga. Quornbitarna sjuds i den krämiga dillsåsen innan du smakar av med salt. För lite mer syrlighet i rätten kan du med fördel tillsätta citronjuice. Servera sedan med potatis och morötter.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008
Kontrollera ingrediensförteckningen på fonden/buljongtärningen samt quornbitarna.
Fri från gluten.
Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Näringsvärdet är beräknat inkl potatis och morötter.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Ett jättegott och snabbt alternativ till det klassiska dillköttet!
Ann
2021-07-03Mediokert. Ungefär som fiskbullar i dillsås.
Örjan
2019-02-27varför inte skriva grönsaksfond isf ovegetariska alternativ..
Anna
2015-02-09