Chilimarinerad pärllök

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Chilimarinerad pärllök

Kryddiga chilimarinerade pärllökar med hetta från både röd och grön spansk peppar. En aning stjärnanis tar löken till nya höjder. Du kan serverar de marinerade lökarna till stekt eller grillat kött eller fågel.

Chilimarinerad pärllök

Ingredienser

6 portioner
500 g  pärllök
1/2 dl  ättiksprit (12%)
2 1/2 dl  vatten
2 dl  socker
1 tsk  salt
4   stjärnanis
1/2   röd spansk peppar
1/2   grön spansk peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi300 KJ / 70 kCal

Testa liknande recept

Picklad citron med ingefära, chili och stjärnanis
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syltade gröna tomater
Betyg 4.3 av 5.
35 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärspicklad kålrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Syltad svamp och rödlök
Betyg 3.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Syltad pumpa med stjärnanis och sichuanpeppar
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanel- och stjärnanissill
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga