Kreolsk fiskpanna

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
2
Kreolsk fiskpanna

Kryddig kreolsk fiskgryta med broccoli och torskfilé, sej eller hoki. Med pärllök, paprika, kryddnejlika, lime och tabasco gör du fiskpannan till en smaksensation. Servera din rätt tillsammans med vildris.

Kreolsk fiskpanna

Ingredienser

4 portioner
200 g  pärllök
1   röd paprika
250 g  broccoli
1/2   förp passerade tomater (à 500 g)
1/2 tsk  malda kryddnejlikor
1/2 tsk  salt
några droppar tabasco
600 g  torskfilé, sej eller hoki
saft av 1   lime
1/2 tsk  salt till fisken

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Väldigt gott och snabblagat. Nästa gång kommer vi att ta mer tabasco och lime. Vi använde hela förpackningen med passerade tomater (500 g) och det blev bra.

Åsa

2010-01-27

Har ni inte tillgång till pärllök ta purjo. Smärrigt. Bosse

Bo

2004-02-05

Näringsvärde per portion

Energi1640 KJ / 390 kCal
Fett2 g

Testa liknande recept

Srirachahollandaise
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chilimarinerad pärllök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Veenas vindaloo
Betyg 3 av 5.
98 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tomatmarmelad med hetta
Betyg 3.7 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gnocchi med räkor, broccoli, vitlök och chili
Betyg 4 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inlagda jalapeños
Betyg 4.2 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga