Kreolsk fiskpanna

5
2
Kreolsk fiskpanna

Kryddig kreolsk fiskgryta med broccoli och torskfilé, sej eller hoki. Med pärllök, paprika, kryddnejlika, lime och tabasco gör du fiskpannan till en smaksensation. Servera din rätt tillsammans med vildris.

Kreolsk fiskpanna

Ingredienser

4 portioner
200 g pärllök
1 röd paprika
250 g broccoli
1/2 förp passerade tomater (à 500 g)
1/2 tsk malda kryddnejlikor
1/2 tsk salt
några droppar tabasco
600 g torskfilé, sej eller hoki
saft av 1 lime
1/2 tsk salt till fisken

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Åsa

2010-01-27

Väldigt gott och snabblagat. Nästa gång kommer vi att ta mer tabasco och lime. Vi använde hela förpackningen med passerade tomater (500 g) och det blev bra.

Bo

2004-02-05

Har ni inte tillgång till pärllök ta purjo. Smärrigt. Bosse

Näringsvärde per portion

Energi 1640 KJ / 390 kCal
Fett 2 g
Läs mer om näringsvärden