Kreolsk fiskpanna
Kryddig kreolsk fiskgryta med broccoli och torskfilé, sej eller hoki. Med pärllök, paprika, kryddnejlika, lime och tabasco gör du fiskpannan till en smaksensation. Servera din rätt tillsammans med vildris.
Ingredienser
4 portioner
200 g pärllök
1 röd paprika
250 g broccoli
1/2 förp passerade tomater (à 500 g)
1/2 tsk malda kryddnejlikor
1/2 tsk salt
några droppar tabasco
600 g torskfilé, sej eller hoki
saft av 1 lime
1/2 tsk salt till fisken
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1640 KJ / 390 kCal
Fett2 g
Kommentarer
Väldigt gott och snabblagat. Nästa gång kommer vi att ta mer tabasco och lime. Vi använde hela förpackningen med passerade tomater (500 g) och det blev bra.
Åsa
2010-01-27Har ni inte tillgång till pärllök ta purjo. Smärrigt. Bosse
Bo
2004-02-05