Kryddig kreolsk fiskgryta med broccoli och torskfilé, sej eller hoki. Med pärllök, paprika, kryddnejlika, lime och tabasco gör du fiskpannan till en smaksensation. Servera din rätt tillsammans med vildris.
Ingredienser
4 portioner
200
g
pärllök
1
röd paprika
250
g
broccoli
1/2
förp passerade tomater (à 500 g)
1/2
tsk
malda kryddnejlikor
1/2
tsk
salt
några droppar tabasco
600
g
torskfilé, sej eller hoki
saft av 1
lime
1/2
tsk
salt till fisken
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
5
2 st
Kommentarer
Åsa
2010-01-27
Väldigt gott och snabblagat. Nästa gång kommer vi att ta mer tabasco och lime. Vi använde hela förpackningen med passerade tomater (500 g) och det blev bra.
Bo
2004-02-05
Har ni inte tillgång till pärllök ta purjo.
Smärrigt.
Bosse
Kommentarer
Åsa
2010-01-27Väldigt gott och snabblagat. Nästa gång kommer vi att ta mer tabasco och lime. Vi använde hela förpackningen med passerade tomater (500 g) och det blev bra.
Bo
2004-02-05Har ni inte tillgång till pärllök ta purjo. Smärrigt. Bosse