Härligt pigga smaker från persilja, citron och timjan möter pancettans sälta och lammköttets unika karaktär i den här ”rullade” lammsteken. Lammfärs i fyllningen gör den extra saftig och lyxig i smakerna. Lika lyckad till påsk som till söndagsstek.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: Uteslut äggulan.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Fantastiskt god. För dom som är nybörjare på lamm kan man byta ut lammfärsen mot nöt eller mager blandfärs. Lite vitlök i färsen är också ett tips. En succé både bland gamla och unga. Lågtemperatur grillad i stället för ugn. Råstekta potatis, rödvinsreduktion och en stor grönsallad!
Anders
2016-06-10Den gjorde succé förra påsken så det blir en repris.
Eva
2015-03-17Jättegod och saftig blev denna, gjorde succé.
Lena
2014-04-24