Tillaga den perfekta lammsteken
Lisa Lemke guidar dig i hur du tillagar perfekta lammsteken och ger de bästa tipsen.
Impa på gästerna med läcker lammstek, fylld och rullad som en italiensk porchetta med salt pancetta, saftig lammfärs och färska örter. Se hur du skär, fyller och binder steken här!
Tips: fler inspirerande recept med lamm!
Se videon för att lära dig rulla den absolut bästa lammsteken. Lycka till!
Detta är receptet vi använd i videon. För fler recept på lammstek, kika längre ned på sidan.
Härligt pigga smaker från persilja, citron och timjan möter pancettans sälta och lammköttets unika karaktär i den här ”rullade” lammsteken. Lammfärs i fyllningen gör den extra saftig och lyxig i smakerna. Lika lyckad till påsk som till söndagsstek.
Pancetta- och färsfylld lammstekLisa Lemke guidar dig i hur du tillagar perfekta lammsteken och ger de bästa tipsen.
Med några enkla knep kan vem som helst lyckas med den perfekt rinniga gulan, vi visar hur.
Här har vi listat våra lammfavoriter till påskens middagar, vilken blir din?
Äntligen påsk! Denna påskmeny består av klassiska råvaror med asiatiska smaker som för tankarna till ostliga breddgrader. Det blir syrligt, salt, milt och starkt. Och så något sött till efterrätt förstås!