Rostad potatissallad med rädisor
Med rostad potatis blir potatissalladen extra god och smakrik. Den matiga salladen blir vackrast med små potatisar, men har du större så rosta dem i mindre bitar. Utmärkt som tillbehör till det mesta, på buffén och till grillat.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014
Ingredienser
6 portioner
900 g delikatesspotatis
1 msk olivolja
1 tsk flingsalt
4 salladslökar
1 knippe rädisor (à 200 g)
1 påse bladspenat (à 65 g)
1/2 dl grovhackad persilja
Dressing
3 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
1/2 tsk torkad timjan
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi907 KJ / 217 kCal
Fett9 g
Salt2.06 g
Kolhydrater29 g
Protein3 g
Kommentarer
Väldigt god och härlig sallad!
Åsa
2021-07-26Mycket god. Jag utelämnade rädisorna eftersom alla inte gillade dem men salladen blev god och festlig ändå 😊
Sofie
2020-04-11Mycket god och färgrik. Härligt med rädisor. Lätt att tillbereda och en fin lätt variation till andra potatissallader.
Maria
2015-06-28