Pancetta- och färsfylld lammstek

Härligt pigga smaker från persilja, citron och timjan möter pancettans sälta och lammköttets unika karaktär i den här ”rullade” lammsteken. Lammfärs i fyllningen gör den extra saftig och lyxig i smakerna. Lika lyckad till påsk som till söndagsstek.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2014

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1323 KJ / 316 kCal
Fett14 g
Salt2.71 g
Kolhydrater1 g
Protein45 g
Kommentarer
4 stFantastiskt god. För dom som är nybörjare på lamm kan man byta ut lammfärsen mot nöt eller mager blandfärs. Lite vitlök i färsen är också ett tips. En succé både bland gamla och unga. Lågtemperatur grillad i stället för ugn. Råstekta potatis, rödvinsreduktion och en stor grönsallad!
Anders
Den gjorde succé förra påsken så det blir en repris.
Eva
Jättegod och saftig blev denna, gjorde succé.
Lena
God
Linda