Gravad limelax

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Gravad limelax

Gravad lax smaksatt med rivet limeskal och pressad limesaft. Till laxen serverar du en gudomlig dressing gjord av gurka, matlagningsyoghurt, senap och honung. Passar utmärkt att servera på julbordet.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 1997

Gravad limelax

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g  gravad lax i bit
1/2   lime

Gurksallad i senap- och honungsdressing

1   gurka
2 dl  matlagningsyoghurt
2 msk  grovkornig senap
1 msk  honung
1/2 krm  svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rågbröd med lax, senapskräm och syrlig gurka
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
God hamburgerdressing
Betyg 2.8 av 5.
445 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Senapsvinägrett
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ört- och senapsvinägrett
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gravlaxfralla med senapsdressing
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chèvre-tzatziki
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga