Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Med hjälp av en ”gravningsmarinad” gör du gravad lax på bara fyra timmar. Blanda bara valfri vätska, salt och socker. Här är det japansk soja som ger laxen en djupare sälta med asiatisk känsla. Majonnäs smaksatt med wasabi förstärker det asiatiska smaktänket.
Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.Gör äggfri: Välj äggfri majonnäs.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Snabbgravad fläder- och citronlax med dillmajonnäs
Snabbgravad lingon- och sichuanlax med sesammajonnäs
Snabbgravad ingefärslax med koriandermajonnäs
Snabbgravad apelsinlax med örtmajonnäs