Fondue

Betyg 3.4 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fondue

Middagsbjudningen blir festlig och rolig om gästerna själva får fritera grönsaker och kött! Följ detta recept på klassisk oljefondue och skär kött, korvar, paprika och champinjoner i bitar. Ställ fram några läckra såser och syltlök på bordet.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Fondue

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g mört och välputsat kött helst filé av nöt eller fläsk
ca 300 g korv t.ex lammkorv och/eller chorizo
1 gul paprika
1 röd paprika
8 schalottenlökar
1 förp bacon (à 140 g)
1 1/2 l frityrolja
ca 16 champinjoner

Till servering

cornichons
syltlök
majonnäs och såser (se länkar i text)

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Vildmarksgrillspett
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pommes
Betyg 2.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad lök
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chorizo med ljummen potatissallad
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hallonmunkar
Betyg 3.9 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kreolskans vardagsgryta med syltlök och cornichons
Betyg 4 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad