Fondue

Betyg 3.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Fondue

Middagsbjudningen blir festlig och rolig om gästerna själva får fritera grönsaker och kött! Följ detta recept på klassisk oljefondue och skär kött, korvar, paprika och champinjoner i bitar. Ställ fram några läckra såser och syltlök på bordet.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Fondue

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g mört och välputsat kött helst filé av nöt eller fläsk
ca 300 g korv t.ex lammkorv och/eller chorizo
1 gul paprika
1 röd paprika
8 schalottenlökar
1 förp bacon (à 140 g)
1 1/2 l frityrolja
ca 16 champinjoner

Till servering

cornichons
syltlök
majonnäs och såser (se länkar i text)

Gör så här

00:01:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Vildmarksgrillspett
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pommes
Betyg 2.4 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad lök
Betyg 4.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Chorizo med ljummen potatissallad
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Hallonmunkar
Betyg 3.9 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Kung pao tofu
Betyg 4.6 av 5.42 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad